Hvordan vokse Mock Orange?

04/29/2012 by admin

Hvordan vokse Mock Orange?

Ikke alle mock orange buske har duftende blomster, men de alle producere hvide til cremefarvede blomster, der ligner orange blomster. Købe en mock orange, når det er i flor, så du kan vælge en med en duft du gerne. Mock orange er hårdfør i US Department of Agriculture zoner 4 til 8. Denne let-pleje busk trives i jord med lavt næringsstoffer; Det har kun brug for befrugtende hvis det stopper voksende eller udvikler gule blade. Plantning en mock orange omfatter kun et par trin.

Instruktioner

•Find et sted i din have, der modtager fuld sol. Delvis skygge er også acceptabelt, især hvor somrene er varme. Jordtype ligegyldigt, da mock orange tilpasser sig noget så længe det dræner hurtigt.

•Break op til jordens overflade med en pick økse. Mix i en pose af kompost, ved hjælp af en skovl; Dette er alle næring mock orange behov.

•Dig et hul af samme bredde og dybde som den busk rødder, ved hjælp af en skovl. Gøre en 2-tommer højen på bunden af hullet.

•Skub busk ud af transportkassen børnehave. Hvis du har en bare-root mock orange, fjerne ledninger holder jute. Fold stoffet halvvejs ned, udsætter den øverste halvdel af rodklumpen.

•Sæt busk på toppen af højen du har foretaget i hullet. Sprede sine rødder. Hvis rødderne vokser i cirkler omkring beholderen, første skråstreg dem lodret og strække dem før at sætte planten i hullet. Forlade burlapped rødder uforstyrret. Kontrollere stoffet vil være under linjen jord efter du genopfylde hullet med muldjord. At holde anlægget let forhøjede inde i hullet holder rødderne fra at få gennemblødt i tilfælde af dårlig dræning.

•Kapacitet mock orange dybt umiddelbart efter plantning. Holde anlægget fugtig, indtil det viser fortsat vækst. Når busken er etableret, bliver det tørke-tolerante, men det stadig nyder godt af regelmæssige fugt.

•Prune din mock orange busk finish hvert år efter det blomstrende, startende i værkets anden sæson. Fjerne en tredjedel af den gamle vækst. Trim nye stængler for at holde busken den ønskede størrelse.

Tips & advarsler

  • Plante mock appelsiner fra containere enhver tid af året. Plante nøgne rod mock orange buske i den hvilende sæson fra November til marts.

Relaterede artikler