Porcelæn Vs. svært Anondized gryder

April 29

Vælge en effektiv, er nem at rense sæt af gryder, der gennemfører varmen jævnt en udfordring. I valget af porcelæn versus hård anodiseret køkkengrej er det vigtigt at forstå de kvaliteter og forskelle af hvert produkt.

Hårdt anodiseret

Hård anodiseret køkkengrej er lavet af aluminium, der er placeret i et bad af svovlsyre og elektrolytter. Badet er anklaget for en elektrisk strøm og danner en beskyttende belægning i aluminium, som hjælper det modstå korrosion i en længere periode. Anodiseret køkkengrej er brænde og ridsefast, en god varme dirigent, og kræver mindre madlavning fedt, sundere måltider.

Porcelæn

Porcelæn emalje-beklædt støbt jern, rustfrit stål eller aluminium gryder er bedst brugt som kasseroller eller bagning container. Porcelæns-belagt interiør er ikke befordrende for stegning fødevarer. Porcelæn emalje er også frarådes for keramik eller glas koge toppe.

Opvask

Hård anodiseret køkkengrej bør ikke sættes i opvaskemaskine. Porcelæn køkkentøj uden en ikke-stick interiør kan lejlighedsvis anbringes i opvaskemaskinen. Hånd vaske begge produkter i varmt sæbevand vand for de bedste resultater samlet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com