Hvordan at fjerne vand pletter fra marmor bordplader

May 1

Hvordan at fjerne vand pletter fra marmor bordplader

Hele regelmæssig brug akkumulere marmor bordplader vand pletter, der efterlader overskyet rester og gøre tællere vises urene. Den overskyede haze er faktisk en oprustning af mineralindhold i din vandforsyning, og ved tørring tællerne, når du opdager ferskvand steder du kan undgå dette problem. Hvis steder har allerede tørret, men kan du bruge et par billige ingredienser til at fjerne pletterne sikkert.

Instruktioner

•Spray en sten renere sikkert for marmor bordplader og tørre med en fugtig rengøring klud. Ofte fjerner denne type af renere lys vand pletter. Tørre overfladen med en ren klud til at forhindre nye steder fra udviklingslandene.

•Mix 2 kopper vand og 1 tsk hvid eddike i en sprayflaske. Eddike fungerer godt i at fjerne vand pletter og du skal fortyndes eddike med disse målinger, fordi eddike er surt og ellers kan forårsage skader marmor finish.

•Spray blandingen over marmor bordplader og tørre med en fugtig rengøring rag. Tørre køkkenbordet med en ren klud til at forhindre striber og ny vand pletter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com