Træ skader på huse

09/23/2013 by admin

Træ skader på huse

Trods den skønhed og ynde, som en skygge træet skænker en landskabet, forårsage træer ofte betydelige skader på huse; fortsat vækst i hele år, stormskader og miljømæssige ændringer alle udgør en fare for Parlamentet.

Vækst betydning

Et træ omfattende rodsystem ofte allergiske luftvejslidelser opad som udgør en fare for betonfundamenter og gangbroer. Nogle træsorter blot vokse lavvandede rødder og andre sende rødder opad i jagten på vand i perioder med tørke. Jord spiller også en rolle i dybden af en trævækst rodsystem. Træer vokser i lerjord ofte producere en lavvandet rodsystem.

Overvejelser

Træer er prisgivet af natur. Høj vind, is storme og tunge sne belastninger ofte snap store grene eller måske endda slag ned en hel træ. Vægten af en faldende lem eller træ kan nemt gå ned gennem et tag eller veranda eller tegne tagrender. Lemmer kan endda flyve igennem windows under kraftig vind.

Advarsel

Plantning omfattende træer i et område, der er udsat for wildfire kan udgøre en betydelig risiko for et hjem. Brand vil spring fra træ til træ, indtil det antænder hjem ved siden af træerne. Undgå at plante træer tæt på et hjem i en brand-udsat område.

Relaterede artikler