Hvordan man opbygger Wire fægtning med tænger

May 1

Hvordan man opbygger Wire fægtning med tænger

Tang er et nyttigt værktøj til at opbygge wire hegn, så meget, således at en særlig type Tang--hegn tænger--eksisterer kun for denne opgave. Hegn tænger kombinere wire skæring, hamren og fastspænding/klemme, tre opgaver, der er absolut nødvendige i opbygningen af et ståltrådshegn. Værktøjet har også en klo-head greb, en funktion, der vil vise sig nyttigt i fortryde eventuelle fejltagelser samtidig bygge hegnet. Tang er ikke værktøjet kun behov for at bygge et hegn, men det er det værktøj, der bruges oftest.

Instruktioner

•Lay ud af hegnet linje ved at gå langs områdets omkredsen med en måling af hjulet og hamren i markør stakes med hegn tænger til at repræsentere hvor metal hegnspæle vil gå. For et ståltrådshegn er stillingerne normalt 8 fod fra hinanden.

•Tie streng mellem to hjørne indsatserne i begge ender af hegnet linje; Dette skaber en lige linje til at fungere som en visuel reference. Hvis alle indsatser er fejljusteret, trække dem op og igen plante dem for at rette linjen.

•Træk ud det første spil i linjen og drev i den første metal hegn post. Hold stillingen med den ene hånd og strike toppen med et par slag fra hammeren slutningen af hegnet tænger til at køre det ned i jorden nok, så det vil stå egne. Tjekke stillingen ved at angive en plan sammen med det at sikre, at det er plumb og justere posten, hvis det ikke. Placer en post driver over toppen af post og pund det ned indtil 1/3 af metal hegn post er begravet. Gentag dette trin for at indstille hver hegnspæl i linjen.

•Indstil en rulle af wire mesh på den første hegnspæl og rul det ned til den næste post. Holdning trådnet så det er plan og hævet fra jorden, og skub derefter kroge over trådnet og gennem hak i metal post. Gå rundt på anden siden af post og sikre disse kroge ved at klemme enderne sammen med hegnet tænger.

•Fortsæt at oprulle hegn ledningen ned linjen hegn, sikring af wire til metal stillinger ved at gentage trin 4 på hver post. Hvis du har en assistent til at hjælpe dig, få ham til at trække ledningen, før fastgørelse det til stillinger i hegnet linje, til at skabe lidt spænding.

•Klippe væk overskydende ledning fra roll, hvis nogen, ved at klippe det ud med bidetang i hegnet tænger efter fastgørelse ledning til den sidste hegnspæl.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en almindelig par Tang i stedet for hegn tænger, har du stadig et værktøj, der kan bruges til nogle af job her. De fleste tænger har indbygget bidetang, og ethvert par Tang kan bruges til at lukke hegn kroge. Værktøjet kun ekstra kræves er en hammer til den første tryk-in på metal hegnspæle.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com