Produkter til ridset træ på en kommode

May 1

Produkter til ridset træ på en kommode

Træ er en utrolig alsidig byggemateriale. Det er stærk, fleksibel, let at arbejde og smuk. Fra tøj opbevaring til komfortable siddepladser, kan møbler træ findes i næsten alle hjem i verden. Opretholde træ dressers er typisk en simpel opgave, der omfatter regelmæssig rengøring og gøre reparationer når det er nødvendigt.

Kommercielle Scratch produkter

Bruge en farvet møbelpolish for at reparere mindre ridser i møbler overflader. Vælg en farve, der passer til dine møbler og gnid polsk på med en blød, fnugfri klud. Farvet voks træ fyldstof er solgt i oliekridt-lignende sticks i næsten enhver maling afdeling. Vælg det nærmeste fra en række forskellige farver og gnid det voksagtige, farvede kit i bunden. Buff med en ren, fnugfri klud.

Mere præcis farvetilpasning købe en eksakt Match træ touch-up kit. Det bruger en specialdesignet plet, der kan tilpasses næsten enhver træ finish. Visuelt matche enhver finish med en eksakt Match kort, anvende aktivator med den medfølgende børste og anvende farve for at fuldføre reparationen.

For ridser i malede møbler, bruge dap type caulking i et squeeze-rør. Vælg den relevante farve. Anvende caulk direkte på bunden og glat overflade med en afdæmpet finger.

Improviserede Scratch Cover

Skocreme kan dække op grimme møbler ridser på stående fod. Anvende en lys frakke af polsk i den nærmeste farve til rådighed med en blød, fnugfri klud. Farveblyanter kan kommer i en bred vifte af farver og bruges til at reparere farvede finish og malet træ stykker så godt. Bare gnide oliekridt fast på overfladen og polere det ind med en blød klud. Akryl maling kan blandes til en uendelig række af farver. Anvendes i lag, kan akryl maling bruges til at matche enhver overflade. Bruge et lag af klare neglelak over nogen af disse produkter til at matche glans i den oprindelige finish.

Større reparationer

Bruge bondo auto kroppen fyldstof til at reparere dybe ridser i malede overflader. Bland de to dele af epoxy ifølge fabrikantens anvisninger, fylde bunden, lad det tørre, sand det glat, så retouchere malingen. Farvet træ fyldstof, såsom "famowood" kan bruges til at udfylde dybere ridser i farvede overflader. Fyld bunden, lad det tørre, sand det glat og touch-up finish med en kommerciel scratch produkt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com