Sådan bruges Cedar indendørs

May 3

Sådan bruges Cedar indendørs

Cedar er en af de mest elastiske og alsidige fysiske bygning materialer tilgængelige. Enestående i sin brede vifte af applikationer, cedertræ er lige så derhjemme indendørs og udendørs, og er så smuk som den er stærk. Cedars komplekse fysiske egenskaber og rustikke udseende gør det et ideelt materiale til en række indendørs projekter.

Instruktioner

•Brug tunge og groove cedar lameller som indvendige sidespor i høj-varme områder. På grund af sin høje luft indhold er cedar en særlig god isolering og overførsler termisk energi i et meget langsomt tempo. Når du er færdig, tager cedar på en smuk ravfarvet glød, hvilket gør træet som visuelt tiltrækkende som det er praktisk.

•Lay strimler af ubehandlet cedar kommode skuffer og frysere, samt kviste og gennemsøgning mellemrum. Cedar har længe været kendt som en naturlig myggespray og vil hjælpe med at holde dine ejendele, duftende store og insekt gratis.

•Build cedar møbler til brug i høj-fugt rum såsom badeværelser og saunaer. Cedar vil har den laveste svind af enhver konstruktion-grade nåletræ, og ikke warp, krybe eller twist under hurtige ændringer i fugt.

Kil støj i stærkt trafikerede områder ved at lægge cedertræ i gulv, loft eller vægge. Cedar har en ualmindelig lav tæthed af 22 pounds per kubikfod (pcf), betydeligt lettere end de 34 pcf af fælles pine tømmer. Træets lav tæthed og vægtfylde i væsentlig grad hindre støj overføring.

Tips & advarsler

  • Cedar kan forårsage korrosion i skruer og møtrikker, så altid bruge behandlet søm og skruer når man arbejder med dette materiale.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com