Hvad er en beholder, Gaylord?

May 3

Hvad er en beholder, Gaylord?

Gaylord Container Corporation startede ud ved at gøre patenterede store kasser--massevareplaceringer-- og monteret dem på paller for shipping store mængder af produkter. Disse specialdesignede kasser blev senere kendt som Gaylord containere. Siden dens begyndelse i 1920erne, virksomheden har gennemgået mange ændringer og flere ejere, men stadig bærer navnet på manden der patenterede og opfandt containere. I 2011, blev det selskab, der ejede Gaylord containere købt af International Paper.

Funktioner og Features

En Gaylord container er en type af papkasse anvendes til pakning af massevarer til forsendelse eller oplagring formål. Boksen kan er lavet af bølgepap fiberboard og være dobbelt eller tredobbelt walled. Boksene kommer i forskellige størrelser og styrker. Den bølgede fiberboard bruges til at lave en Gaylord container giver større styrke end en traditionel papkasse og kan rumme op til et ton eller derover i nogle tilfælde.

Virksomhedens historie

Oprindeligt startet som J.C. Bullis selskab ved årsskiftet af det tyvende århundrede, overtog Robert Gaylord virksomheden i 1920erne med sin nevø Clifton W. Gaylord bliver formand et år senere. På tidspunktet opkøbes krone Zellerbach i 1950 ' erne blev det kaldt Gaylord Container Corporation, som de omdøbte til Gaylord Container Division. Det blev en del af den fjendtlige overtagelse af kronen Zellerbach af James Goldsmith i 1985, der brød op selskabet, men holdes Gaylord Container intakt. Virksomheden blev købt af templet indland i 2002.

Gaylor beholder fordele

Gaylord beholdere er lavet for styrke og for at bære bulk og vægt, derfor hvis du flytter et hus, forsendelse eller opbevaring af varer, disse kasser er optimal. Boksene kommer i forskellige størrelser og styrker, så du kan vælge den bedste form for boks til dit behov. Afhængigt af typen af boksen bruges, kan nogle beholdere rumme fra 1.000 til 2.000 pounds når du konsoliderer mindre pakker ind i de større beholdere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com