Hvordan beregner afstanden mellem jorden dirigent?

May 9

Siden 1960 ' erne, har elektriske systemer anvendes en jorden-jordforbindelse system. Dette system giver en nem vej til jorden i tilfælde af et kort eller et lynnedslag. En anden funktion af ordningen med jordforbindelse er, at det giver sikringer til slag eller afbrydere til turen. Uden jorden, en kort i systemet har ingen sti til jorden og dermed ingen elektricitet vil flyde indtil nogen rører panelet. Afstand af jordforbindelse stænger bestemmes hovedsagelig af den nationale elektriske kode, som dækker alle de Forenede Stater.

Instruktioner

•Vælg en placering for din første grundstødning stang. Dette kan være ethvert sted omkring ydersiden af dit hjem, ikke vil blive udsat for mekaniske skader fra Græsslåmaskiner eller køretøjer. Pas på ikke at køre stangen gennem en gas linje, vandrør eller underjordiske elektriske service lateral. En lokal underjordisk lokalisering service kan markere placeringen af disse systemer.

•Measure i en vandret retning fra din valgte placering mindst 6 fod med et målebånd. Dette er den krævede afstand, som anført af den nationale elektriske kode, men det bør betragtes som et absolut minimum. Jo længere plads du stænger, jo bedre. En god tommelfingerregel er at plads stænger to gange deres længde for at undgå modstand områder fra overlappende. Hvis din stænger er 8 fod i længden, er det bedst at space dem 16 fødder fra hinanden.

•Mark to steder og installere stænger i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com