Brune blade på et penge træ anlæg

May 12

Brune blade på et penge træ anlæg

Ofte dyrkes som en stueplante, er money tree (Pachira aquatica) ofte bruges i feng shui for at bringe lykke og velstand. Det har smukke grønne blade og er forholdsvis let at pleje. Nogle spørgsmål, men kan forårsage træets blade at blive brune og til sidst falde af.

Beskrivelse

Pachira aquatica er en tropisk plante hjemmehørende i vandveje i tropiske regnskove i Mexico og nordlige Sydamerika. Det er en spredning træ, der vokser op til 60 fod i højden når de plantes udendørs, men kun op til 7 fødder som en beholder eksemplar. Det er ofte sælges som en bonsai plante. Det har flere baser, der braid sammen for at danne stammen. Penge træ producerer skinnende, lyse-grønne blade og blomstrer med store, cremet hvide blomster.

Forkert vanding

Penge tree planter kræver regelmæssig vanding og en veldrænet jord. Overwatering penge tree plante kan resultere i spidserne af bladene browning, mens jord, der er for tørt vil forårsage bladene skal blive brune og falde ud. Forurenende stoffer eller kemikalier i vand fra hanen kan gøre blade hænge og blive brune; bruge destilleret eller regnvand kan løse dette problem.

For lidt lys

Pachira aquatica er et tropisk træ, der kræver fuld sollys. Utilstrækkelig belysning betingelser kan forårsage træet for at gå ind i generel tilbagegang, og dens blade vil blive brune og falde ud. Placere penge tree planter i et område, der modtager rigelig, men indirekte sollys, som under en ovenlys eller i nærheden af et vindue. Placer ikke det hvor der er forhindringer for belysning, som i nærheden af et vindue med vindue behandlinger, obskure sollys.

Leaf Scorch

At være en tropisk plante, foretrækker Pachira aquatica fugtige forhold. Overskydende varme og for meget direkte sollys kan gøre penge træet tilbøjelige til blad scorch, forårsager blad væv at vende brun på kanterne og dø. Placer ikke penge tree planten i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde, f.eks. en radiator eller brændeovn. Sørg for at træet modtager tilstrækkelig vand i varmt, tørt vejr.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com