Hvordan man fuger et springvand

May 13

Hvordan man fuger et springvand

Springvand består af en række materialer, herunder keramiske fliser og fladt natursten, blandt andre. Når installatører bruge fliser eller sten til at oprette et springvand, er yderligere injektionsmørtel forpligtet til at udfylde hullerne mellem hver af dem. Fordi injektionsmørtel er konstant udsat for vand, er det anderledes end injektionsmørtel til andre projekter, flise. Derudover kræver injektionsmørtel en sealer til yderligere at forhindre fugt indtrængen opstår.

Instruktioner

•Installer alle sten eller fliser på springvandet ved hjælp af lim eller thinset anbefale af flise producent. Efter installationen, forlade springvandet alene i 24 timer for at gøre det muligt at indstille fuldt ud før begyndende med fugning processen.

•Åbn plast tarps og sprede dem over jorden rundt springvand til at beskytte det fra injektionsmørtel pletter. Sæt på sikkerhedsbriller, engangs gummihandsker og en støvmaske til at forhindre, at indånde injektionsmørtel støv.

•Åbn en pose med epoxy-baserede slebet injektionsmørtel og hæld det i en 5-gallon spand eller en trillebør. Bland i mængden af vand er angivet på injektionsmørtel taske indtil alt pulveret er fugtig og du får en konsistens svarende til tyk jordnøddesmør. Forlade injektionsmørtel til fem til 10 minutter at tillade pulver til at absorbere alt vandet.

•SCOOP op en håndfuld af injektionsmørtel og tryk det på overfladen af springvand, koncentrerer sig hovedsagelig om huller i mellem fliser eller sten. Fortsæt med at tilføje flere injektionsmørtel efter behov indtil stadig ingen mangler. Din hånd hen over toppen af fliser eller sten at skrabe off overskydende injektionsmørtel.

•Wait en time og tør toppen af slips eller sten med en svamp, dæmpet i varmt vand for at fjerne den overskydende fugemasse fra dem. Fyld en spand med varmt vand og skyl svampen ofte. Rewipe springvand hver 20 minutter indtil ingen tåge forbliver på springvand overflade.

•Wait 24 timer og anvende en udendørs gennemtrængende sealer på injektionsmørtel. Hæld sealer i en skål og anvende det kun på injektionsmørtel ved hjælp af en skum malerpensel. Lad det tørre i to timer og anvende en anden frakke af sealer på injektionsmørtel.

Tips & advarsler

  • Du kan også købe bøtter af forblandet fuger, der er klar til brug uden ekstra vand.
  • I stedet for standard hvide injektionsmørtel, overveje at bruge en farvet injektionsmørtel på springvandet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com