Hvordan kan jeg slippe af Sand myrer?

May 15

Sand myrer kan være et reelt problem for mange mennesker i mange dele af verden. Du kan bruge pesticider-- eller starte med mindre giftige og bare som effektive metoder til at befri dit hjem og din udendørs område af disse irriterende critters. Med et par punkter du har sikkert i dit hjem, du kan gøre væk med sand myrer til gode.

Kanel blanding

En af disse nemmeste metoder til at slippe af med sand myrer indebærer blande en del stødt kanel med en del chili pulver. Bland disse to ingredienser i en lille skål indtil godt blandet. Derefter, drys chili og kanel blanding omkring det angrebne område. Myrer kan lide ikke lugten af kanel og chili pulver og vil flytte så de ikke indtage eller gå gennem disse stoffer. Denne metode vil normalt være effektiv inden for 12 timer. Du kan være nødvendigt at genanvende blandingen, hvis det bliver regnvejr eller blæsende.

Pebermynte middel

En anden mulighed er at blande 20 dråber af pebermynte ekstrakt med 24 ounce af vand i en sprayflaske. Ryst godt og spray over stien myrerne følger så godt som du finder dem i sandet. Pebermynte naturligt frastøder myrer. Du vil straks bemærke, at myrerne ikke krydser stien til pebermynte og normalt inden for 6-12 timer vil du bemærke, at myrer er næsten væk. Du kan være nødvendigt at genanvende blandingen, hvis det regner.

Borax metode

En enkel og effektiv metode indebærer blande en del borax eller borsyre med en del pulveriseret sukker. Hæld blandingen i flere små skåle og sted i og omkring det angrebne område. Sukkeret vil tiltrække myrer mens borax eller borsyre bliver taget tilbage til reden og indtages som fødevarer, dræbe dronningen og resten af arbejdstager myrer. Generelt vil du se, at myrerne forsvinde inden for tre til fem dage.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com