Om oppustelige swimmingpools

May 16

Om oppustelige swimmingpools

Hvis dit hus ikke har en indbygget swimmingpool, er en oppustelig pool en mulighed. Der er forskellige størrelser og former, farver og former. Der er oppustelig swimmingpools, der er mere passende for småbørn, ligesom der er swimmingpools, der er mere passende for ældre børn og familier.

Identifikation

Oppustelige swimmingpools er overjordisk midlertidige puljer, der er pumpet op af en luftpumpe. Disse er normalt taget ned og sat tilbage meget let. Oppustelige swimmingpools kommer i mange former og størrelser, og mange forskellige farver og temaer.

Typer

Der er runde, oppustelige pools og dem, der er rektangulært formet. Der er tema puljer, der kan være formet som piratskibe og øer med oppustelige palmetræer og dyr. Nogle oppustelige puljer har med dias og sæder; nogle har to ringe og tre ringe omkring (de tre ringe er højere). Der er meget små pools mere egnet til små børn, samt mellemstore pools for ældre børn og meget store oppustelige pools med filtre, der kan rumme hundredvis af gallons af vand til teenagere og familier.

Størrelse

Størrelserne varierer voldsomt, fra meget små til medium til meget store. En lille pool, for exxample, ville være 66 af 34; en stor en kunne være 80 45.

Funktioner

En oppustelig pool er mageløs transportabel, hvilket er en stor fordel i forhold til traditionelle underjordiske swimmingpools. Portable oppustelige swimmingpoolen kan placeres meget tæt på en dør, selv om en stor veranda, eller så langt væk fra huset, som du ønsker. Du kan selv pakke det og tage det til en andens hus.Oppustelige puljer kan være meget billig. De er let pumpet og tages ned, når ikke i brug. Oppustelige swimmingpools kommer i alle forskellige størrelser og stilarter. Hvis der er et bestemt tema, du leder efter, som pirater eller dinosaurer, er chancer, der er en oppustelig pool for det. De fleste oppustelige swimmingpools kommer med patches og gummi cement for reparationer i tilfælde af at du får huller i din pool. Oppustelige swimmingpool kits har normalt en nem-at-bruge pumpen så godt.

Forebyggelse/løsning

Der er nogle risici og problemer, der kommer med oppustelige swimmingpools. De fleste af disse er nemt forhindret eller nem at lave. En af de største farer ved den oppustelige swimmingpool, som er tilfældet med indbyggede funktioner, er faren for at drukne - især af små børn. Fordi oppustelige swimmingpools er meget let at komme ind men sværere at klatre ud af for småbørn, kan ungerne drukne hvis ingen holder øje. De fleste pools har Advarsel "Aldrig forlade småbørn automatiseret" trykt på siden af dem eller på kassen. Huller kan også være et problem. Dette er nemt forhindret og fixable. De fleste pools kommer med et kit til at reparere huller (patches og gummi cement). Det er også en god ide at bruge en presenning nedenunder pool før oppustning af det til at forhindre græs eller klipper fra piercing det og at gøre huller. Holde katte og andre dyr med kløer væk fra væggene i poolen. de kan også lave huller.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com