Retninger for Metal ramme swimmingpools

May 17

Retninger for Metal ramme swimmingpools

Hvis du ønsker at bringe det sjove og spændingen ved din sommerferie til din egen baghave, er installation en overjordiske pool et glimrende valg. I modsætning til i jorden pools, som kan koste tusindvis eller selv anspændt i tusindvis af dollars til at installere og vedligeholde, kan du købe en kvalitet over jorden swimmingpool for kun et par hundrede dollars. Selv så, er det vigtigt at indstille din nye pool korrekt. Hvordan du forberede jorden og hvordan du konfigurere din pool afgør hvor stabil bliver din pool.

Berede vejen

Den mest kritiske del af oprettelse af nogen over jorden pool bør finde sted, før det nye pulje er selv taget ud af kassen. For at en over jorden pool at være stabil og sikker at bruge, skal du sørge for jorden er perfekt niveau, før du begynder. Hvis jorden ikke er udjævnes ordentligt, vægten af vandet vil langsomt men sikkert skubbe puljen til den ene side, og dette vil gøre poolen, usikker og ustabil. Derudover kan manglen på plant underlag betyde, at puljen ikke vil fylde helt på den ene side, så du ikke kan få den maksimale dybde annonceres på boksen.

Den bedste strategi er at anvendelsesområde ud de mest niveau spot kan du til din pool. Hvis du har et sted i din værftet, der allerede er for det meste niveau vil det tage meget mindre arbejde at sætte det på plads. Hvis du kan finde sådan et sted, kan du muligvis slutte udjævningsprocessen med en skovl og en smule hårdt arbejde. Hvis du ikke har et sted, der er for det meste niveau, skal du muligvis at leje noget udstyr eller leje en gravemaskine til at gøre arbejdet for dig.

Læs instruktionerne

Hver type af metalramme swimmingpool vil komme med et detaljeret sæt af instruktioner, så det er meget vigtigt at læse disse instruktioner, før du går i gang. Ud over de skriftlige instrukser, kan du også finde en DVD, der indeholder video instruktioner. Disse video instruktioner kan være meget nyttigt når du konfigurerer din pool, især hvis du har en bærbar DVD-afspiller, du kan tage med dig til baghaven.

Samle rammen

Rammen er hjertet i din metalramme pool, så det er vigtigt at starte din samling med rammen. Metalramme pools er designet med stykker, der passer sammen for at skabe rammen. Disse stykker af ramme forbindes derefter til de metal paneler, som giver poolen dens robusthed. Din pool vil komme med flere forskellige typer af stykker, så det er vigtigt at lægge alle disse brikker, før du begynder. Sørg for du har alle de stykker, du formodes for at have, og kontakt producenten, hvis nogen stykker der mangler.

Saml metal rammen ved at tilslutte stykker, herunder T-caps, der udgør toppen og bunden af rammen pool. Når du arbejder Sørg for at konsultere brugsanvisningen, der fulgte med pool. Hvert stykke af rammen skal være mærket med et varenummer, der fortæller dig nøjagtigt hvor det vil gå, så sørg for du undersøge hvert stykke af rammen før du sætter det på plads.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com