Hvordan man laver en konkret gangbro, der ligner mursten

May 18

Hvordan man laver en konkret gangbro, der ligner mursten

Både mursten og beton er hård, holdbar byggematerialer. Mursten kan koste mere og tage mere forberedelse at lægge ud i en gangbro. Brug i stedet beton og mursten frimærker til at oprette en konkret gangbro, der ligner en lavet af mursten. Konkrete frimærker og farvestof forvandle en almindelig beton gangbro til en elegant mursten vej med gamle verden charme. Give indtryk af, at du lagde mursten brolæggere ved hjælp af en simpel, gentaget konkrete stempel mønster.

Instruktioner

•Forbered dit websted for installation af en konkret gangbro. Fjerne græs og snavs. Oprette en selv plan overflade med klart markerede grænser. Linje din gangbro med træ shims til at danne den konkrete pathway.

•Mix af beton og tilføje rød, brun og sort beton farvestoffer for at oprette en rød mursten farve. Rådføre sig med en maling specialist på din lokale hardware eller hjem forbedring butik at finde den rigtige farve kombination til dit beton. Forklare, at du vil bruge en mursten stempel til at gøre den hældes beton ligne mursten. Mix farvestof grundigt ind i beton.

•Vælg en mursten frimærke med et mønster, som du kan lide. Vælg fra traditionelle mursten udlægningsmaskiner mønstre med lige linjer eller større, mere fantasifulde figurer. Oprette en midlertidig platform ud af en 2-tommer tyk træ stråle er otte inches længere end bredden af din vej. At placere to mursten på begge sider af vejen og angive stråle oven på dem til at hæve det over din gangbro. Bevoksning eller squat på bjælken mens du trykker på stemplet ind i betonen til at undgå at røre ved den våde beton.

•Pour beton i pathway i 10-fods sektioner. Tillad beton tørre delvist.

•Stamp en 10-fods sektion ad gangen. Spray mursten stempel med flydende frigivelse agent eller tryk den på en stor bakke fyldt med pulver frigivelse agent. Tryk stemplet i øverste venstre hjørne af den stadig-plastisk beton. Omhyggeligt løft det ud af betonen og tørre det af med en ren klud rag. Tryk stemplet tilbage i beton ved siden af det første aftryk. Fortsæt denne proces indtil hele 10-fods sektionen er stemplet.

•Pour de næste 10-fods afsnit og gentager processen med stempling betonen, indtil hele gangbro er komplet. Tillad gangbro til tørre i mindst 48 timer før gå eller ride på den.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com