Hvordan man forebygger Pet ridser på vinduer og døre

05/21/2012 by admin

Hvordan man forebygger Pet ridser på vinduer og døre

Skrabe på døren er en indlært adfærd hunde og nogle katte ansætte, når de ønsker at gå udenfor. Det er praktisk at vide, hvornår jeres hund savn en tur udenfor, men det efterlader en uskøn rod, når dørens maling er markeret og clawed væk. Den mest grundlæggende metode til at stoppe det er at ignorere adfærden. Reagerer når hunden ridser døren lærer hende at det er en god ting, og hun vil fortsætte med at ridse. Flere strategier afskrække skrabe samt beskytte dit vindue og dør fra skrabe skade.

Instruktioner

Forebyggelse af adfærd

Hæng tomme dåser fra en bøjle og sætte det op på bagsiden af din dør. Den resulterende ketcher når din hund ridser døren kunne køre ham væk.

Låse dine dyr i en kasse, når hun ikke kan overvåges. Vælg en plastik eller wire kasse nemlig jeres aflysning hund over en blød-sidet.

•Sæt en "vovse doorbell" af hoveddøren, hvis din hund ridser for at lade dig vide, han har forretning uden for eller nogen er ved døren. Dørklokken kimede når hunden trykker det med hendes næse og udretter den samme opgave som ridser, men uden skader. Dette er ikke anbefales, hvis din hund ridser bare fordi han er ophidset.

•Indstil en ventilator i nærheden af et vindue eller lukket døren til at holde katte væk. Felines lide ikke noget blæser i deres ansigt og fan vil holde dem fra at nærme sig vinduet. Katten vil undgå vinduet over tid, selv når blæseren er taget væk.

Fysiske barrierer

•Installer en pet dør, enten i en væg eller dør, at give dyrene en måde at gå udenfor uden din hjælp. Vælg en magnetiseret dør, der forbliver lukket når den ikke er i brug til at holde udkast fra dit hjem.

•Sæt en klar, beskyttende plast belægning i bunden af døren. Der findes flere typer på markedet, der giver mulighed for et dyr til bunden uden at forårsage nogen skade på døren. Bare erstatte den plastfolie, når det bliver for ridset.

•Nail et bredt stykke træ til bunden af døren i stedet for æglæggende klar plast.

Tips & advarsler

  • Hvis du lejer eller ikke har lyst til permanent installere en pet dør, tage den gamle dør ud af hængslerne og installere en ny. Bare sætte den forhenværende sig tilbage, når du flytter.
  • Brug din dømmekraft, men sikkerhed er normalt ikke et problem med pet døre. De fleste indbrudstyve ved, at hvis de kravle gennem en store pet door normalt en hund af tilsvarende størrelse på den anden side, der ikke vil sætte pris på indtrængning.

Relaterede artikler