At holde fugle ud af en tørretumbler udluftningsanordning

May 21

Tørretumbler udluftninger kan være uimodståelig for fugle, især i vinteren. Ikke alene er det et varmt sted at indlejre men der er også en tilstrækkelig forsyning af nesting materiale fra de lint, der ikke fanges af filteret. Du kan løse problemet med fugle eller andre dyr, at gøre et hjem i din tørretumbler udluftningsanordning med de rigtige materialer og knowhow. Selv den uerfarne vil fuldføre opgaven i ca 20 minutter. De samlede udgifter til materialer er under $10, i 2011 priser.

Instruktioner

•Measure åbning af dyer udluftning ved hjælp af et målebånd. Foretage målinger med dig til hardware butik, når du køber trådnet. Købe et stykke af trådnet, der er mindst 3 inches større på alle sider end åbningen i tørretumbler udluftningsanordning. Sikre at hullerne i trådnet er lille nok til at være sikret af lederen af en metalplade skrue.

•Center den trådnet på åbningen af den tørretumbler udluftningsanordning så der er et tilsvarende beløb af mesh overlap på alle sider.

•Bend overlap op rundt om hele åbningen. Sikre, at overlapningen lægger op mod siden af ventilen. Masken skal passe stramt rundt om åbningen.

•Fasten den trådnet sider til udluftning ved hjælp af en Akku boremaskine med lidt driver installeret og 1/2-inch metalplade skruer. Indsætte skruer gennem trådnet og i siderne af ventilen i en 90 graders vinkel. Secure mesh med mindst tre skruer pr. side.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com