Hvad er de særlige kendetegn ved en tropisk Storm?

October 25

Hvad er de særlige kendetegn ved en tropisk Storm?

En tropisk storm, ellers kendt som en tropisk cyklon, er en storm, der stammer i havet i de varmere årstider og er kendetegnet ved høj, ofte destruktive vinde. En orkan er også betragtes som en type af tropiske cyklon, men med langt højere vindhastigheder. Fordi tropiske storme opstår, når havet vand fordamper hurtigt, de altid begynder i en ocean og kan bevæge sig mod land når udviklet. Forstå de særlige kendetegn ved en tropisk cyklon begynder med at forstå, hvordan og hvorfor de danner.

Udvikling

En tropisk storm udvikler sig i de varme sæsoner når trykket af det fordampende hav er parret med kold luft fra atmosfæren. Kombineret med lav og høj pres, begynder skyerne at cirkulere og flytte fra havets overflade i atmosfæren, at skabe den karakteristiske spiral form af den tropiske storm. Tropiske storme kan udvikle sig meget hurtigt, da fordampet vand skubber vind til overfladen af havet, fremskynde fordampningen og vækst. Når stormen når vindhastigheder på 38 mph, er stormen officielt navngivet en tropisk cyklon, ifølge Caribien Institut for meteorologi og hydrologi.

Sæsoner

Tropiske storme i Atlanterhavet generelt finder sted mellem juni og November men kan stadig blive vist uden for disse datoer, ifølge Atlantic oceanografiske og meteorologiske laboratorium. Uvejret er mest tilbøjelige til at ske i disse tider, fordi varm sommer luft forårsager havet vand at fordampe og skabe skyer, og efterhånden som denne proces fortsætter, stormen udvikler sig til en tropisk cyklon. På grund af denne proces er varmere områder nær oceaner mere tilbøjelige til at se tropiske storme.

Vind

Efter den indledende udvikling af en tropisk storm bestemme vindhastigheder sværhedsgraden og typen af tropisk storm. Den mest alvorlige tropiske storm kan have blæst op til 78 mph, Ifølge National Oceanic and Atmospheric Administration. Omsætning af høj og lav pres årsager kraftig vind og wind hastighed til afhente hurtigt, ofte tager meteorologer af overraskelse. Den hurtige vind er kendt for at være den mest ødelæggende del af tropiske storme, selv om kraftig regn og torden kan ledsage vinden. En tropisk storm kaldes en "cyclone", når det har vindhastigheder mellem 38 mph og 73 mph, og det kaldes en "orkan" når vindhastighederne overstiger 73 mph.

Forudsigelser

Tropiske storme er vanskeligt at forudsige, da de begynder i havet, som ikke er overvåget som stærkt som land, og fordi der er forvirring om fysik af udviklingen af tropiske storme. Vejret organisationer fortsat forskning og observere områder udsat for tropiske storme i håb om bedre forberede for mulige farer eller skader, og årsager til udvikling af stormene er stadig drøftes blandt videnskabsmænd.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com