Chlorerede PVC rør specifikationer

05/23/2012 by admin

Chlorerede PVC rør specifikationer

Chlorerede polyvinylchlorid (CPVC for korte) er en type termoplastisk pipe bruges i installationen af husholdningernes vandforsyning linjer. Røret er normalt installeret i 3/4-in. og 1/2-tommer diameter ved hjælp af koblinger, primer og CPVC cement. Det er kendt for at være holdbart, langvarig og også miljøvenlige.

CPVC resistente over for husholdningskemikalier

CPVC er velegnet til installation af både varme og kolde vandforsyning linjer, og tåler presset fra op til 400 psi (pounds per kvadrattomme) ved stuetemperatur og 100 psi ved en temperatur på 180 grader Fahrenheit. Røret har også vist sig for at være resistente over for almindelige husholdningskemikalier, og ikke vil bryde over tid.

CPVC brænder ikke direkte

CPVC vil ikke brænde eller fange brand andet end gennem en anden ekstern kilde til brændstof. Hvis den eksterne brændstof kilde er fjernet, vil CPVC ikke fortsætter med at brænde. Dette gør det til et egnet materiale til installation af brand sprinkler applikationer.

CPVC skal være isoleret i kulde

CPVC tåler let UV eksponering under installation oparbejde, men hvis anvendes til udvendig over jorden, røret skal dækkes med udvendig-grade latex maling. I koldere klimaer, bør CPVC pakkes i isolering til at forhindre, at rørene frysning, især når betingelserne er under 50 grader Fahrenheit.

CPVC bredt tilgængelige

CPVC er bredt tilgængelige fra de fleste hjem forbedring butikker, samt alle former for fittings og cement. Denne lette tilgængelighed gør det et stærkt valg for mange installatører. Røret er tilgængelig i både tidsplan 40 og tidsplan 80 rørvæggen tykkelser, med diameter varierer fra 1/4 til 12 inches.

Relaterede artikler