De 7 store elementer af et sikkerhedssystem

May 23

De 7 store elementer af et sikkerhedssystem

For den mest sikre og effektive hjem alarm sikkerhed opsætning, Sørg for, at syv store komponenter udnyttes under installationen af dit sikkerhedssystem. Forskellige tilgange til installation og brug af sikkerhed alarm teknologi er tilpasset til anlæg afhængigt af placering og behov; dog indebærer alarm opsætningen normalt de samme grundlæggende dele.

Kontrolpanel

Kontrolpanelet er centerpiece i din sikkerhed alarmsystem. Kontrolpanelet modtager meddelelser eller signaler fra kontaktpunkter og sensorer omkring hjem eller ejendom. Kontrolpanel sender en alarm via en forbindelse til lokale retshåndhævende myndigheder, eller gennem Sirene og eller stemme-aktiveret påmindelser.

Tastatur

Tastaturlåsen på en sikkerhed alarmsystem bruges til at trykke i din personlige kode at arm eller afvæbne sikkerhed alarmsystem. Tastaturet instruerer dit kontrolpanel, hvad du vil have det at gøre. Tastaturer er placeret lige inden indgangene til hjem for let tilgængelighed så du kan tænde systemet, og slukke efter behov. Opret en entydig kode til arm system, som du kan huske nemt, men er ikke alt for let. Dette beskytter dig og din system mod overtrædelser.

Sensorer

Sensorerne registrerer bevægelse, forstyrrelser eller vibration af contact point på Vinduer eller døre. Sensorer kan installeres separat eller kommer som en del af sikkerhed alarm installationspakke. Standalone sensorer har en radiofrekvens vifte af flere hundrede fod. Når aktiveret, de udløser signaler at nå Kontrolpanel til at aktivere alarmen eller Sirene.

Kontaktpunkter

Små switche eller kontaktpunkter placeret på Vinduer eller døråbninger giver ekstra sikkerhed. Kontaktpunkterne er installeret i vindueskarme og doorjambs til at advare dig, hvis man er åbnet. Kontaktpunkter kommer i forskellige versioner, herunder forsænket switche, manipulationssikret switches og stemplet-typen til mekanisk eller magnetiske afbrydere.

Bevægelsessensorer

Bevægelsesdetektorer Lad systemet vide når bevægelse detekteres uden for omkredsen af hjemmet, eller i tilfælde glas er brudt. Nogle detektorer flash en lyse spotlight på et forudbestemt sted, når der registreres bevægelse. Andre tilbyder infrarød kapaciteter. For dem, der har kæledyr på ejendommen, forhindrer pet-immune bevægelsesdetektorer aktivering af motion detection lys hver gang en hund eller kat gåture ved.

Højttalere eller sirener

Sirenerne er typisk i kontorer eller større egenskaber men også arbejde godt for bolig miljøer. De fleste modeller tilbyder en tofarvet alarm. Andre modeller tilbyder en indvendig Sirene. Sirener og højttaler at annoncere brud i sikkerhed kan være trådløst eller kabelforbundet, afhængigt af hvilken type installation du beslutter dig for.

Backup batteri

Installere et batteri backup system for at opretholde din fortsatte sikkerhed i tilfælde af tab for elektricitet som følge af en naturlig strømsvigt eller et forsøg på at bryde dit sikkerhedssystem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com