Sådan fjerner blæk pletter fra læderindtræk

October 28

Sådan fjerner blæk pletter fra læderindtræk

Mens læderindtræk er værdsat for sin holdbarhed og naturlig resistens over for pletter, er det ikke uigennemtrængelig for blæk. Hvis du spilder uheld blæk på lædermøbler, behandle den straks inden det sætter. Hvis du bemærker en blæk, bejdse, har allerede gennemblødt i læder og tørret, det kan stadig være fjernet, men vil tage en lidt større indsats. De produkter, du kan bruge til at fjerne blæk pletter fra læder er billig og almindeligt fundet rundt omkring i huset.

Instruktioner

•Soak en ren svamp eller klud i varmt vand, klem det meste af vandet ud og dæmpe pletten af blotting--ikke gnide--den berørte del af læder.

•Applicer en lille prik af mild vaskemidler til fugtig svamp eller klud og gnid det farvede område meget blidt i en cirkulær bevægelse for et minut eller to. Skyl sæben ud svamp eller klud med varmt vand, duppes området og Gentag flere gange for at fjerne sæbe fra læderet. Dette kan fjerne blækket helt, men hvis ikke, skal du fortsætte til trin 3.

•Soak en bomuld bolden i sprit og presse det ud så de er våde, men ikke drypper. Gnid de farvede område med VAT i en blid cirkulær bevægelse for et minut eller to. Skyl sprit off læder med en klud eller svamp fugtet med varmt vand. Hvis pletten tilbage, fortsætte til trin 4.

•Når den farvede del af læderet er tør, gnid en lille vaseline på pletten med fingrene. Massere det ind i læderet og lad det sidde på pletten i mindst 24 timer, helst flere dage. Efter dette tidspunkt, aftørre Vaselin med en blød tør klud og buff læderet lidt.

Tips & advarsler

  • Hvis blæk pletten forbliver efter forsøgt at fjerne den, konsultere en professionel renere.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com