Mister Gardenias blade i efteråret?

May 25

Mister Gardenias blade i efteråret?

Gardenias--også kendt som cape jasmin--dyrkes primært for duften deres blomster oprette. De kan vokse overalt fra 2 til 8 fod i omkreds og har tykke, skinnende grønne blade.

Stedsegrønne

I semi-tropiske områder--USDA zoner 7b og frem--en gardenia vokser som en stedsegrøn busk, der ikke bør slippe sine blade i efteråret som andre løvfældende planter. Hvis din gardenia er faldende dens blade i dette klima, kan det skyldes en sygdom eller insekt angreb.

Insekter

Gardenias er modtagelige for nogle insekt skadedyrsangreb. Hvide flyve og mealy fejl er to af de mest almindelige og kan forårsage blade til gule og falder. Kontrollere plante lejlighedsvis for tegn på fejl og behandler med et insekticid sæbe til at styre dem.

Pleje

At holde gardenias sund forhindrer tab af blade. Plante det i en placering, der modtager enten fuld sol eller let skygge med fugtig, veldrænet jord. Gardenias er syre-elskende planter og jord pH skal være mellem 5 og 6. I det tidlige forår, beskære det til den ønskede form og give din gardenia plante mad en gang om måneden, hvor det vokser aktivt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com