Sådan landskab en swimmingpool for skrå Yards

May 28

Sådan landskab en swimmingpool for skrå Yards

Landskabspleje en skrå værftet omkring en swimming pool forbedrer miljøet og forhindrer erosion. Valg af planter og funktioner for en skråning tager særligt hensyn, især hvis pool-området har rummet begrænsninger. Ser for lav vedligeholdelse planter, der trives i den skråning vækstbetingelser, og overveje at tilføje hardscape, der vil hæmme ukrudt, så intet bliver let spores ind i puljen.

Instruktioner

•IDENTIFY hvilke områder der er egnet til anlæg senge, træer og en gangbro. Optag dine målinger på en grundlæggende skitse af din poolområde. Bemærk nærheden af pool og hegn til plantning områder.

•Undersøg skråning til at hjælpe dig med at beslutte hvilke landskabsarkitektoniske funktioner, du ønsker at tilføje. Differentieret støttemure med vegetabilske senge for at forhindre erosion tilføje farve, mens komposteringsprocessen, hårdføre buske og et par store kampesten supplere konturer og stabilisere hældning.

•Lay hardscape til din gangbro rundt om poolen, siddende områder og til din bagdøren. Vælg et materiale som beton, der ikke bliver slippery når wet eller varme under solen.

•Purchase buske, groundcover og træer anbefales til din plante hårdførhed zone. Sørg for at planterne ikke vil producere pollen eller tabe blade og kronblade i hele vækstsæsonen for at forhindre planterester fra ender i din pool.

•Installer differentieret støttemure med landskab tømmer, mursten eller sten, hvis din hældningen er stejl. Støttemure tilføje struktur til landskabet og du kan udfylde hver tier med vegetabilske senge. Hvis du vælger ikke at støttemure, kan du plante buske og groundcover hvor hældningen er mindre stejl.

•Bury kampesten på skråningen omkring fire til seks inches i jorden. Begrave sten skaber et naturligt look og holder stenene sikkert. Placer de største sten nederst på skråningen og mindre rocks nær toppen.

•Spread en to - fire tommer lag grus eller lava sten over planter. Ligesom barkflis, grus vil hæmme ukrudt og fastholde fugt, men det er ikke så let spores ind i puljen.

•Plant træer i bunden af bakken passer til de voksende betingelser. Sprede grus omkring træerne, så du ikke behøver at klippe græsset i nærheden af poolen. Store træer kan knække pool's foundation som rodsystemet udvikler, så sørg for at vælge et træ, der ikke vil vokse din poolområde.

Tips & advarsler

  • Overveje at plante blomstrende vinstokke langs din hegnet for at give en farverig kulisse for din plante senge.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com