Hvordan du arrangerer et håndklæde skab

05/29/2012 by admin

Hvordan du arrangerer et håndklæde skab

Uanset hvor ofte vi rette op, bærer håndklæde skabet ofte en stærkere lighed til vasketøjskurv end med et lager skab. En af vanskelighederne er, at håndklæder er oftest greb hast, når det er nødvendigt. Den fanget mål er at få tørt, ikke få organiseret. Flere strategier kan gøre den sensationsprægede mindre indgribende i hele skabet. Forstørre elementer i håndklæde skabet nemmere at finde, og du vil glatte sjældnere.

Instruktioner

•Tag alt fra håndklæde skab og evaluere dit håndklæde lager. Undertiden ødelægge resultaterne fra jagten på forsvundne genstande. Mindst to håndklæder, håndklæder og vaskeklude pr. familiemedlem lader ét sæt være i brug, mens den anden er hvidvaskes og gemt.

•Vælg systemet du foretrækker din familie til at bruge inden du køber spande eller kurve. Nogle familier farvekode håndklæder og vaskeklude--én farve for forældre og en anden farve for hvert barn. Andre tager indflyvningen open-lager: håndklæder og vaskeklude er en enkelt farve for hele familien.

•Purchase spande eller kurve, der passer til dine hylder og er stor nok til at holde mindst én farvekodede håndklæde sæt pr. familiemedlem. Dette system fungerer særlig godt i familier med flere børn. Hvilke håndklæder tilhører som familiemedlem er stadig krystalklar: bens håndklæder er altid blå, Kathys er gule, Jeremys er brun og mors og fars hvid. Hvordan farverne passer ind i din indretning er en anden udfordring. Label kurve med familie medlemsnavne at styrke sortering.

•Opret en open-stock system ved at tildele én type af håndklæde til hver bin eller kurv: alle vaskeklude i én kurv, alle håndklæder i anden og alle håndklæder i et tredjeland. I familier med teenagere eller ældre børn, den person, der tømmer en kurv kører en belastning af hvad der er nu gået. Håndklæder kan være alle én farve eller en blanding i en open-stock system. Etiketter til kurvene er valgfri.

•Indstil op mini-hæmmer eller store kurve for special-brug håndklæder. Disse kategorier omfatter gæst håndklæder, strandhåndklæder eller skrot håndklæder til husholdningsbrug oprydning. At få dem ud af den største strøm af håndklæder bruges dagligt vil skære ned på rodet og forvirring. Hvis du holde rengøring leverancer eller badesæbe i dit håndklæde skab, give beholdere for dem så godt og gemme dem på enten en høj hylde eller på gulvet, væk fra håndklæderne.

Tips & advarsler

  • Med kun to håndklæde sæt pr. person, Tøjvask vil være hyppig, at lade du rydde skabet ofte nok at det vil ikke overvælde dig. Hvis det ser ud til du gør daglig Tøjvask, tilføje en mere badehåndklæde pr. person; teenagere vil være særligt taknemmelig.

Relaterede artikler