At gøre Miniature roser fra båndet

May 30

At gøre Miniature roser fra båndet

Hvis du har en tank top du ønsker at klæde, eller du er smide et elegant middagsselskab og ønsker at tilføje en listig touch til middagsbordet indretning, miniature bånd roses tage lidt dygtighed og tid til at gøre; de er også økonomisk. Du kan bruge wire bånd eller stof du har omkring huset, eller eksperimentere med forskellige satin og Taft strimler.

Ledning Ribbon

Gøre en rose ved hjælp af et bånd forstærket med ledning. Skære omtrentlige 6 inches af kablede bånd til en steg 2 inches i diameter. Juster længde afhængig blossom størrelse og hvordan bundter du vil stoffet være. Binde en knude i den ene ende til midten af rosen, og derefter trække en enkelt ledning fra den modsatte ende af båndet. Klip båndet lidt for at udsætte ledningen, hvis nødvendigt. Træk forsigtigt wiren, indtil hele længden af bånd er snoede og bundter. Hold knude mellem tommel- og pegefinger, og derefter slå det langsomt, indpakning bånd stramt omkring knude med anden hånden at skabe center for Rosenknop. Fortsætte indpakningen omkring knude og rosebud at gøre det større, at holde båndet så tæt på bunden og midten af det forrige lag som muligt.

Forsamling

Wrap de udsatte wire rundt i bunden af knuden at skjule det og sikre den steg blossom. Justere og præge Rosenknop forsigtigt vride og hverken fnugger båndet. Vedhæfte båndet til en stilk, Pandebånd eller din ønskede håndværk stykke. For meget små roser, skære wiren i halve på langs. Det tager en smule tålmodighed, da lille roser er vanskeligere at manipulere.

Fabric bånd

Brug en nål og tråd til at gøre en rose fra blødere stof bånd. Køre en basting søm 1/8 tomme fra toppen af en lang stof strip, efterlader en lang hale i begge ender. Ikke back-stitch hvis du vil angive. Hold ene ende af stof strimler, og tråd det på plads. Træk anden enden for at samle stof strip. Flytte langs, samle det, indtil du har petal-lignende flæser. Køre en lige søm over din basting søm, at holde strip pjusket bare så. Dette angiver pjuske og tillader jer hen til indhylle rosen uden det optrevling. Klip tråden haler. Derefter holde ene ende af the strip mellem tommel- og pegefinger, og drej strimlen stramt, indpakning det omkring sig selv. Løsne wrap lidt, som du fremskridt for at give blomst en åben look. PIN og hånd-søm i bunden af rosen sammen, og sørg for at sy alt sammen så det ikke kommer løs.

Forskønnelse

Du kan bruge kontrasterende syninger eller blande forskellige farver til din miniature roser. Eksperimentere med forskellige trykken for flæser og knopper, selv at variere blossom størrelse og hvor åben det er. Sy din færdige roses for at accent puder, Pandebånd, tøj eller tasker, eller gruppere dem sammen og lave en 3D-billede af en rose buket. De arbejder også godt i stedet for friske roser på et bryllup eller jubilæumsfest.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com