Tøjvask Tips for nusset hvide

June 1

Når du gør vaskeri, kan du finde dig selv ser på en belastning af hvide, der er kedeligt og nusset. For at holde de hvide ser ny og i wearable betingelse, skal du forlænge levetiden på klæder af lysere dem. Du kan opnå dette med flere rengøring ingredienser, både baserede kemisk samt naturlige, nonchemical whiteners.

Tip til brug af klor blegemiddel

Bruge klor blegemiddel for at blege tøj og undertøj, som er forurenet med kropsolier og rester. Klor blegemiddel er en kemisk baserede renere at ikke kun whitens men også dræber bakterier, gør det ideelt for snavsede skjorter og bukser. Hæld 1 kop af klor blegemiddel til din Tøjvask belastning med din almindelige vaskemiddel. Vask hvide kun fordi blegemiddel vil misfarve farvede klæder. Vær forsigtig ved rengøring undertøj, eller hvis du har følsom hud, da dette er en stærk rengøring element, der kan ofte bryder ud følsom hud.

Tip til brug af ilt blegemiddel

Brug ilt blegemiddel som et mere naturligt alternativ til klor blegemiddel, da denne vare bruger ilt-ioner i stedet for en kemisk sammensætning til at rense din hvide. Hæld 1 kop af ilt blegemiddel i vaskemaskinen med din almindelige vaskemidler til at tilføje naturlige whitening kapaciteter.

Tip til brug af bagepulver

Bagepulver er en naturlig natron, også virker som en naturlig fløde, så tilføjer 1 kop bagepulver i vaskemaskinen med din regelmæssig rengøringsmiddel giver tilføjet tandblegning magt, der bruger ingen kemikalier. Bagepulver er meget mild, hvilket gør det et godt valg at bruge til undertøj og tøjvask for dem med sart hud.

Tip til brug af hvid eddike

Ikke kun betyder hvid eddike blege tøj naturligvis, men det også desinficerer fordi det indeholder en naturlig bekæmpelse af bakterier syre, som fungerer godt, når du har tilsmudset hvide, der har brug for lysere og desinficering. Tilføje 1 kop hvid eddike til vask sammen med din vaskemidler til blege og dræbe bakterier. Hvid eddike fungerer godt for ildelugtende gym tøj, snavsede undertøj og ildelugtende sokker.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com