Hvordan opdeles afrikanske violer

06/07/2012 by admin

Hvordan opdeles afrikanske violer

Afrikanske violer (Saintpaulia) er hjemmehørende planter fra Tanzania, og planteskoler sælge almindeligt dem som container planter for hjemme- eller miljøet. Afrikanske violer foretrækker et godt oplyst område, men ikke direkte sollys; i nærheden af en nord eller øst kan modstående vindue derfor det perfekte sted at vokse afrikanske violer. De foretrækker også områder med høj luftfugtighed. Efterhånden som din afrikanske violer bliver for store til deres gryder eller planterne bliver alt for tætte og tilgroet, er det tid til at splitte eller opdele dem. Dividere er også et middel for formerings afrikanske violer.

Instruktioner

•Hold off på vanding og Lad jorden tørrer lidt ud. Det er lettere at fjerne en plante fra beholderen, når jorden er lidt tørt. Det er også lettere at fjerne jord fra omkring rødderne.

•Tag planten fra beholderen ved at dreje det på sin side og forsigtigt tugging på anlægget. Trykke på siderne hjælper også, men du skal muligvis en kniv til at adskille jord fra beholderen. Gøre dette på en avis eller en anden overflade kan du nemt rense.

•Brush ned i jorden, at fjerne så meget af det, som du kan omkring klump, så kan du bedre se, hvad du laver.

•Klippe højre gennem rodklump og kronen af anlæg, opdele det i mindre planter. Brug en hobbykniv, saks eller beskæring kniv. Hver African violet sektion skal have sundt udseende rødder og en sund leder sektion af kronen og løv. Hvis din plante har mere end én krone, opdele anlægget i mellem kroner, og ikke lige igennem den. Genplante de nye sektioner straks.

Relaterede artikler