Årstidens friske potteplanter blomster

June 8

Årstidens friske potteplanter blomster

Folk typisk køber årstidens potteplanter blomster til specifikke ferie og ofte give dem som gaver. Disse typer af blomstrende planter kan smides væk efter de er færdige blomstring eller plantet i en persons haven eller blomsterbede. En af de bedste ting om årstidens potteplanter blomster er, at de er de gaver, som holde giver, ifølge online blomstermotiver forhandler, ProFlowers. Der findes flere typer af disse populære blomster.

Julestjerner

Julestjerner er forbundet med julen og kaldes "noche de buena" på spansk. Deres lyse røde dækblade kan holde sig i live i måneder med ordentlig pleje. Julestjerner behøver indirekte lys og hyppig vanding. For at sikre tilstrækkelig dræning for dem, punch huller i bunden af dekorative folier pot. De har brug for temperaturer mellem 65 og 70 grader Fahrenheit (18 og 20 grader Celsius), hedder North Carolina State Universitys årstidens potteplanter site. Hvis du vælger at plante dem udenfor, vent indtil aftenen temperaturer ikke falde til under 60 grader Fahrenheit (15 grader Celsius), og placere dem i morgen lys/eftermiddag sol eksponering steder.

Påske liljer

Dyrkes specielt til sæsonen påske, er påske liljer smukke gaver. Når du køber en af disse typer af årstidens potteplanter blomster, vælge en med jævnt fordelte løv og med mindst fire blomsterknopper. Placere dem i lyse steder, men ikke i direkte sol. De vil leve længere, når de ikke bliver udsat for luft udkast og ikke over vandes. Blomst blomstrer vil vare længere hvis du skære deres gule pollen støvdragere. Denne type af blomsten transplantation ikke på alle områder, men det gør godt i moderat klima, såsom North Carolina, ifølge NC stat.

Amaryllis

Amaryllis er en populær pære blomster, der blomstrer indendørs om vinteren. Denne potteplanter blomst er en populær Thanksgiving og Jul sæson blomst. Pærer typisk blomst inden for seks til otte ugers af plantning, og de kræver lyse belysning. De har brug for fugtig jord, tør jord vil gøre stilk bøje. Når blomstrer fade, skær stilken under blomsten og der pærer i en kølig, skyggefulde placering. De fleste gartnere flytte pærer til et veloplyst placering og begynde at vande dem igen i begyndelsen af November.

Chrysanthemum

Krysantemum, eller mums, er populære efterår potteplanter blomster. Disse blomster kommer som blomstrende potteplanter og pot mums. Pot mums er drivhusgasser kultivarer, hvilket betyder, at de har typisk kun tre - fire ugers levetider, ifølge NC stat. Blomstrende mums kan plantes udendørs og typisk kan leve gennem vinteren. De er stauder og giver blomstrer flere gange om året.

Orkideer

Der er mange typer af orkideer og potteplanter orkideer er smukke planter for hver sæson. De er typisk let at passe, så længe de holdes væk fra intense lys og kolde temperaturer. Orkideer vokser godt under fluorescerende belysning eller i nærheden af sydvendte vinduer. De producerer som regel kun blomstrer når et år, og blomstrer kan vare i to måneder. Orkideer kan flyttes udenfor, i skyggefulde områder, efter sæsonen frost er forbi. De drage fordel af regnvand, men tillader dem at være mættet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com