Orange & gul blomst navne

June 8

Orange & gul blomst navne

Gul og orange blomsterplanter lyse op et sted eller container haven omkring en gårdhave. De gør en smuk kontrast til pyntegræsser ligesom rabbit's hale græs eller blå lymegrass, viser sig som levende stænk af farve blandt løvet. Bland orange og gule blomster med hvid blomstringens planter såsom Shasta daisy til at forbedre de gule og orange farver.

Orange kosmos

Orange cosmos (Cosmos sulphureus) blomster trives i veldrænet tør jord og foretrækker ingen vind eller over gødskning. Planten tåler varme og hyppig vanding. Blomstrer vokse symmetrisk og fik navnet kosmos på grund af en velordnet arrangement af deres kronblade.

Sulphureus blomstrer spænder fra levende gul til lyse orange og blomstre i en disk form med gule Centre. Cosmos vokse godt på ufrugtbar jord; frugtbar jord producerer alt for lang og svage stængler. Denne plante er bedst om sommeren med fuld sol. Med passende afløb fortsat gul cosmos blomstre hvis døende blomster er deadheaded (skåret ud).

Nasturtium

Nasturtium (Tropaeolum majus) blooms omfatter lyse gule og orange blomster. Nasturtium trives i tørre forhold, tolerere varmere klimaer. Løvet er medium grønne runde blade med glatte kanter. Nasturtium kræver fuld sol og god dræning, foretrækker dårlig jord som næringsstof rige jord hindrer blomstring. Blomstringen sker forsommeren til midt falde. Juvel blandet er en favorit sort med lyse gule, orange, rød eller pink blomster. Denne årlige er nemme at dyrke og spiselige i salater og supper, giver en krydret smag.

Geranium

De kugleformet blomster af geranium (Pelargonium) er populære for deres nem vedligeholdelse og bred vifte af farver, herunder gul og orange. Runde, brogede eller lacy strittende blade er hårdføre og pelargonier kan stå op til regn og blæst, men foretrækker fuld sol for op til otte timer.

Denne plante har brug veldrænet jord og blomstrer fra tidlig sommer til første frost. Deadheading tilskynder nye vækst. For lidt sol gør de sparsomme blomster og løv svag. Geranium gør godt i Potter, som en sengetøj plante eller i ampler. Det er sikkert for børn og kæledyr og kan indendørs om vinteren.

Morgenfruer

Morgenfrue (Calendula officinalis) blomstrer i meget levende gul og orange, resterende farverige i hele vækstsæsonen. Blomstringen begynder i begyndelsen af sommeren og stadig er produktiv i hele de følgende varme måneder. Deadhead døende blomstrer at fremme ny vækst. Den lacy mørke grønne blade gør en perfekt kulisse for de farvestrålende blomster. Morgenfrue er en spiselig blomstrer og bruges i salater og saucer for smag og farve. Resistente over for de fleste insekter og sygdom, morgenfrue er hårdføre og kan modstå både for lidt vand og kraftig vind. Blomstrer om nogle kultivarer har en ubehagelig og bitter aroma.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com