Hvordan at slippe af Liner lugten af en ny rustfrit stål skorsten

June 8

En skorsten spiller en afgørende rolle i din generelle hjem sikkerhed. Skorstene aftræk ud farlige røg og toksiner, der skyldes forbrænding af træ og papir. Hvis creosot indskud ophobes i skorstenen over tid, er der risiko for brand inde i skorstenen, selv. Skorstenen rengøring hjælper med at reducere denne risiko og en skorsten liner gør så godt. Mens en skorsten liner er en nyttig sikkerhedsfunktion, kan det skabe en lugt når først installeret. At fjerne liner lugten i et nyt rustfrit stål skorsten kræver et par grundlæggende materialer.

Instruktioner

•Åbn flue af skorsten til at tillade flere luftstrøm. Luftcirkulation slipper af liner lugten i et hurtigere tempo.

•Wash liner ved at tørre den med en blød svamp og mild rengøringsmiddel til at fjerne smøremidler og olier fra fremstillingsprocessen. Du vil være begrænset i hvor meget af liner du kan vaske på grund af plads begrænsninger og begrænset rækkevidde, men selv at få noget af det hjælper med at fjerne lugt.

•Anbring fan foran skorstenen til slag mere luft gennem liner og op gennem skorstenen. Dette øger hastigheden, ventilation og fjerner liner lugt hurtigere.

•Spray liner med hvid eddike fra en sprayflaske. Eddike er en deodorizer og eddike lugt forsvinder naturligvis i et par minutter.

•Sprinkle bagepulver i pejsen og rundt i bunden af liner hvis lugten fortsætter. Bagepulver absorberer lugt, og derfor er det ofte bliver brugt i køleskabe.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com