Hvordan til at plante italienske sten fyrretræer i Kansas

June 11

Hvordan til at plante italienske sten fyrretræer i Kansas

Italiensk fyr eller Pinus pinea, er af fyrretræ, hvorfra vi får de lækre pinjekerner. Træerne er ofte sælges i store mængder som små juletræer i December skal anvendes som tabel-top dekorationer til ferien. Denne fyrretræ er ikke hjemmehørende i Nordamerika, men det vil vokse i varmere områder, primært i det sydlige USA. Kansas er uden for området, men hvis du har et afskærmet område mod syd, kan du muligvis lokke det sammen.

Instruktioner

•Find et egnet sted at vokse dit træ, der vil give god dræning og varme. Det anbringes i et beskyttet sted, hvor det kan få fuld sol, men ikke for fuld udblæsning om vinteren. Ikke plante det for tæt til bygninger eller andre træer, som det kan vokse 35-60 fod høj og spredes over 25 fod i bredden. Hvis du har en hældning, plante den i midten, hvor det vil undgå en sammenlægning af den kolde luft i bunden eller vind øverst. Den fyr er hårdfør til omkring 0 grader F; Kansas gennemsnitlige temperatur er mellem 16 og 92 grader F, så du kan have en god chance for at overleve, hvis du vælger et beskyttet sted.

•Forbered i plantning hul ved at grave det mindst så dybt som rodklumpen og dobbelt så bred. Du kan have til at grave dybere, hvis du har hårde jord da den fyr har brug for god dræning. Tilføje godt komposteret sagen til jorden og sigter mod at få en lidt basisk jord balance. Hvis du ikke er sikker på, hvordan syre din jord er, du kan tage en prøve af det til din lokale udvidelse kontor og de kan afprøve det for dig. Kansas jord er typisk sande lerjord og har en pH på tæt på 7 i de fleste områder, men det er mere sur på de østlige plains, hvor der er øget nedbør, og mere basisk i Vesten.

•Indstil den italienske sten pine træet ind i hullet, og sørg for, det holder den samme jord linje som det havde i børnehaven. Udfyld din jord omkring rødder, at trykke den fast til at fjerne enhver luftlommer. Niveau i jorden rundt i bunden af træet og vand det godt, med 2 til 3 gallons af vand.

•Kapacitet nyplantede træet dagligt indtil du begynder at se nye vækst. Stoppe vanding, når du komme tættere på vinteren, så den nye vækst har en chance for at hærde ned lidt før de kolde Kansas vejret strejker. Kansas får en masse regn i øst og langt mindre i vest, så hvis du bor på vestsiden af staten, dit træ vil sætte pris på de tørrere forhold.

•Sno træ med jute eller tæpper de første par år eller mens den er under 6 fod høj i løbet af vinteren. Når det får højere vil du ikke kunne indhylle sig mere, men sværere væv bør være i stand til at modstå de frost. Sørg for at udpakke det før sap starter i det tidlige forår.

Tips & advarsler

  • Du kan plante træet i en større potte, at du kan transportere indendørs om vinteren.
  • Den italienske sten pine værker samt en bonsai.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com