Hvordan at lappe en beskadiget dør

06/12/2012 by admin

Hvis et træ dør er beskadiget, er en måde at reparere et hul til at lappe det. Det er vigtigt, at den nye sektion passer pletten eller farve af den oprindelige dør. På grund af det materiale, du bruger til denne reparation, især den kontakt cement, arbejde i et godt ventileret område. Også bære øjenbeskyttelse og handsker for din sikkerhed.

Instruktioner

•Measure bredde og længde af skader til døren, ved hjælp af et målebånd. Lægge en prøve pladsen på stykket af lauan krydsfiner og skære en rektangulær patch stor nok til at dække det beskadigede sted på døren. Brug en hobbykniv til at skære lappe.

•Sæt krydsfiner hen over det beskadigede sted. Spore omkring patch på døren, ved hjælp af en blyant. Skære det beskadigede område langs linjen blyant med en hobbykniv.

•Measure for to backer strimler på krydsfiner, med dimensioner halvdelen af bredden af patchen og 1 inch længere. Brug målebånd og blyant til at markere striben dimensioner. Skære backer strimler, bruge en hobbykniv.

•Applicer kontakt cement omkring indersiden omkredsen af hullet skåret ind i døren, ved hjælp af et paintbrush. Anvend kontakt cement til den ene side af to backer strimler. Tillad den kontakt cement omkring 15 minutter til tørre.

•Sæt en backer strip på indersiden af døren, gennem hullet. Trykke på striben mod den cementeret cementeret side inde på den venstre ende af hullet, med omkring halvdelen af strimlen udsat i hullet. Anvende tryk med fingeren mod strimlen. Placer den anden backer strip i hullet, med cementeret side presset mod højre side af hullet. Tillad ca halvdelen af strimlen for at være synlig i hullet, og anvende tryk med fingeren.

•Applicer kontakt cement til bagsiden af krydsfiner patch og dele af backer strimler synlige gennem hullet. Bruge pensel. Lad cementen 15 minutter tørre.

•Tryk på krydsfiner patch i stilling i hul, med korn kører i samme retning som døren. Backer strimler giver en stabil opbakning nemlig lappe.

•Aftør patch Rengør støv, ved hjælp af en klud. Male patch til at matche resten af døren eller anvende tilsvarende pletten, ved hjælp af et paintbrush eller en klud. Arbejde i retning af kornet.

Relaterede artikler