Urin Pletfjerning

November 26

Urin Pletfjerning

Ulykker sker og det er bedst at tage sig af pletten lige når det sker. Nogle pletter, som urin, vil dog altid give dig en lille smule umage. Uanset om det er fra familiens kæledyr, dit barn eller en ældre familiemedlem lider af inkontinens, er urin Pletfjerning muligt.

Identifikation

En urin pletten er formentlig en af de mest ubehagelige pletter, som du bliver nødt til at beskæftige sig med. Hvis en plet der skete lige foran dine øjne, vil så hurtig opmærksomhed få dig bedre resultater. Men hvis for ældre eller skjulte pletter, meget mere arbejde er påkrævet. Normalt er det svært at få øje på en urin pletten, medmindre det er selvfølgelig på et let materiale, tæppe eller gulvbelægning. Du kan først anerkende en stærk lugt, men har ingen anelse om, hvor det kommer fra. Hvis du har et barn, der er potte uddannelse eller har lejlighedsvise uheld, en ældre relative eller en hvalp eller en ældre pet, kan du købe et UV-lys, som vil afsløre eventuelle urin pletter på tøj, tæpper og selv sengetøj. UV-lys bruges i mørke og du kan gå over de områder, hvor du finder lugten kommer fra. Når du finde urin pletten, vil det glød smukt under UV-lys. Når du finde kilden til pletten, kan du begynde at behandle den.

Behandlinger

Uanset hvor urin pletten er, mange mennesker sværger ved de afprøvede og sande metode af hydrogenperoxid, som kan bruges som en forbehandling til tøj og sengetøj før vask. Lad peroxid sidde i ca 5 minutter, og derefter vaske urinen farves element, som du normalt ville. Bare sørg for at du vasker varerne alene, ikke med nogen andre ikke-urinen farves tøjvask. For andre pletter, hæld lige nok brintoverilte til at dække pletten, lad det sidde for omkring 5 minutter, og du er klar til at holde beskæftiger sig med pletten. På tæpper, dække pletten med en klud og sat en bog over det. Den eneste ulempe er, at peroxid kan forårsage nogle misfarvning.

En anden fælles hjem afhjælpe for behandling med urin pletter er eddike. Mange mennesker foretrækker at bruge det over peroxid, fordi det ikke gør forårsage misfarvning. Lugten kan være meget stærk, eddike synes virkelig nip urin pletten og lugte ret i opløbet. Det bedste bud er at bruge hvid eddike, især i vask når der beskæftiger sig med en vaskbar element, for eksempel et tæppe eller ark. Bare smide en kop eller to (alt efter størrelse af urin pletten), til vask og vask af elementer som sædvanlig.

Overvejelser

Hvis hjem retsmidler ikke virker for dig, kan så du udforske andre muligheder for at fjerne urin pletten. Til tøj, kan dette være så simpelt som at tage varen til et renseri. Hvis du har problemer med en urin pletter på dit tæppe eller møbler, kan du først prøve en enzym baseret lugt og pletter remover, som ofte findes i pet midtergangen af butikker, men også gøre underværker på human urin. Enzym baseret produkter er skabt til at hovedsagelig opløses urin lugt, men de angriber pletten, også. Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen over i urin pletten et par gange, før du får det ønskede resultat, så vær tålmodig. Hvis du synes, det er bare ikke i orden, konsultere en tæpper og møbler, rengøring, som burde have flere ressourcer til rådighed til bekæmpelse af pletten samt lugten.

Forebyggelse

Den bedste måde at behandle en urin pletten er at undgå det helt. Det er ikke altid muligt, men der er muligheder for at gøre det lettere, når det kommer til oprydning. Hvis du har børn eller ældre familiemedlemmer, der er inkontinente, skal du bruge en vandtæt rullemadras på deres seng. Du kan i det mindste spare urin pletter på en madras på denne måde. Du kan også gemme tøj ved hjælp af vandtæt undertøj covers, som er lavet til både børn og voksne.

Kæledyr er lidt tricky, men det er muligt at forhindre deres urin pletter også. Hvis du har en hvalp eller en ældre hund, der har problemer med at komme på toilettet, komme mange hyppige ture udenfor, uanset om dit kæledyr viser tegn på behov for at urinere. Hvis dit kæledyr synes at målrette det samme område igen og igen, så prøv at placere sin madskål i det samme område, efter du har renset op pletten. De fleste dyr vil ikke ønsker at spise, hvor de bruger i badeværelse. Gentag denne proces over et par dage og derefter fjerne mad.

Hvis du opdager, at dit barn eller din kæledyr har et problem med ulykker eller de forekommer mere hyppigt, kan du rådføre sig med dit barns læge eller dyrlæge, jeres pet. Der kan være en underliggende medicinsk problem.

Advarsel

Anmeld etiketten for enhver pletfjerner, du bruger til at sikre, at det er sikkert for børn og kæledyr. Brug farve spot test på materiale, der skal renses, især når du bruger stærke rengøringsmidler som hydrogenperoxid. Finde et lille område, som ikke er mærkbar og placere en lille mængde af det produkt eller løsning på materialet. Vent et øjeblik og se, om der er nogen misfarvning eller skadelige virkninger på området. Også, aldrig forsøge at dække op urin lugt eller pletten. Lade det sidde og ikke løse det kan forårsage større problemer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com