Holder egetræer deres blade året rundt?

June 13

Holder egetræer deres blade året rundt?

Fleste af egetræer (Quercus) findes på tværs af Nordamerika typisk mister deres blade som vinter tilgange. Men visse oaks er "ting løvfældende," hvilket betyder, at de slipper deres blade meget sent i modsætning til andre træer. Nogle er stedsegrønne arter, med deres nye blade vokser i på samme tid som den forrige års løv falder fra grenene. US Department of Agriculture plante hårdførhed zone, hvor du live spiller en rolle i om visse oaks mister deres blade samtidig andre gøre eller beholde dem lidt længere.

Live Oaks

Live eg (Quercus virginiana) er en stedsegrøn eg indfødte til Deep South, især langs Kystsletten fra Virginia hele vejen til Texas. Det er en potentielt massiv eg, vokser til 80 fod høj og 100 fod bred. Det er stedsegrønne, med nye blade frem i foråret til at erstatte gamle. Bladene er læderagtige, blanke og mørke nuancer af grønt. Andre typer af live oaks forekommer i de vestlige stater, såsom canyon live eg (Quercus chrysolepis) og den indvendige live eg (Quercus wislizenii).

Effekten af placering

Nogle oaks er semievergreen, holder fast i deres blade længere, med nogle stand til at opretholde disse, indtil efteråret er næsten over eller langt ind i vintermånederne. Laurel-eg er et eksempel på dette, med sin beliggenhed dikterer, hvor længe sine blade blive på sine grene. Laurel eg vokser mellem USDA zoner 7 og 9. Steder i denne zone, såsom nordlige Georgien, droppe laurel oaks deres blade på samme tid eller kort tid efter de fleste træer do. Men langs de kystnære sletter i stater som Alabama og Louisiana, laurbærblade eg ophold grøn og på træ--nogle gange gennem vinteren – før slippe dem og venter på det nye års vækst.

Løvfældende Oaks

De fleste oaks, med alle egetræer i de koldere dele af Nordamerika på denne liste, mister deres blade i løbet af efteråret. Disse omfatter fælles oaks med store geografiske distributioner, såsom hvid eg (Quercus alba), rød eg (Quercus rubra) og bur eg (Quercus macrocarpa). Disse oaks har brug i landskabet som skygge træer, gaden træer eller modellen træer for græsplænen, men kræver en oprydning under træet, når både agern og bladene kommer fra deres lemmer.

Efterårsfarver

Nogle oaks, der er løvfældende og slippe deres blade i efteråret giver egenskaben ejer med solid skærme af efteråret farve. En sådanne arter er Shumard eg (Quercus shumardii), et træ velegnet til landskaber mellem USDA zoner 5-9. Dets løv ændringer sent på sæsonen, bemærker Missouri botanisk have, at dreje nuancer af rødbrun. PIN eg (Quercus palustris) er ofte upålidelige i forhold til sin efterår farve, men i gode år, bladene bliver tonfarver af bronze eller rød, rapporterer Plantedatabasen University of Connecticut.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com