Hvordan man kan generere damp i et hjem ovn

June 14

Hvordan man kan generere damp i et hjem ovn

Visse retter med fordel lidt damp. Professionelle bagere har specialiseret damp ovne. En injektion af damp i begyndelsen af bagning holder det ydre lag af dej fugtig og giver brødet til anledning så længe som muligt. Når dampen forsvinder, bliver det yderste lag en sprød, brun skorpe. Resultatet er en mesterligt vendte brød brød--fugtig og fluffy på indersiden og sprøde på ydersiden. Hvis du vil oprette ligeledes professionelle resultater i hjemmet, kan du gendanne denne teknik i din egen brændeovn.

Instruktioner

•Fyld en ren støbejern stegepande halvvejs med stuetemperatur vand.

•Sæt støbejern stegepande i ovnen på bunden rack. Du kan enten sætte stegepande som ovnen preheats eller vente, indtil ovnen har nået den ønskede bagning temperatur, og derefter sætte stegepande i 15 minutter før du placerer brødet i ovnen. Begge metoder vil give dig den nødvendige mængde af damp.

•Bake brød for den tid anbefalet af din opskrift. Forlade stegepande i ovnen hele tiden.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge en metal cookie ark til at oprette damp, men damp og varme vil permanent warp gryden. Et par sten eller møtrikker og bolte vil minimere vridning. Læg arket i ovnen efter anvisningerne i trin 2, derefter udfylde cookie ark med vand.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com