Hvad kan jeg bruge til at få is off et trædæk?

June 15

Fjerne isen fra din træterrasse til at forhindre det i at akkumulere. Ice oprustning udgør en fare, der kan resultere i falls og mere alvorlige skader som knoglebrud og forstuvninger. Dæk fabrikanter og andre eksperter, hjem-bygning tilbyder nogle råd om hvordan du holder dine dæk isfrit.

Forberedelse

Dæk producenter foreslår at bruge en plastik eller gummi spids skovl, aldrig en metal skovl, for at fjerne sne fra en træterrasse. Vælg en robust plastik Sneskovl med afrundede hjørner til effektivt at fjerne tunge sne og snavs. Ikke skovl på tværs af de pyntede men i stedet skovl i retning af træets årer, at forhindre ridser eller denting den pyntede.

Løs is

Bruge den samme plast eller gummi spids skovl til at fjerne løse stykker af is fra dæk. Skovl blidt og ikke forsøge at løsne nogen stykker for at undgå at ridse eller denting de træstykker. Hvis dine dæk træ er ældre eller trykimprægneret, tage endnu flere forholdsregler når shoveling pyntede, som træet er mere skrøbelige.

Smeltende is

Træterrasse producenter nogle gange anbefale ved hjælp af en pet-safe isen smelter for at få is off din pyntede. Det er mindre ætsende end andre produkter, og det er øko-venligt. For en endnu mere skånsom metode, hæld en spand med varmt vand og lidt opvaskemaskiner opvaskemiddel på din træterrasse. Dette ikke kun fjerner isen, men også bør holde isen fra formning op til en uge.

Advarsler og forslag

Brug ikke stensalt på en træterrasse. Stensalt er ætsende og forårsager træet at tørre ud. Det vil permanent pletter dine dæk. For at beskytte din træterrasse gennem vintermånederne, anvende en sealer i efteråret før det sner. Vaske den pyntede først med en kommerciel dæk renere eller et rengøringsmiddel og vand løsning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com