Fakta om genvinding for børn af glas

December 1

Fakta om genvinding for børn af glas

Undervisning børn om fordelene ved genanvendelse kan hjælpe dem med at udvikle jord-venlige vaner, som de kan bære med dem i hele deres levetid. Mens genbrug i almindelighed er et vigtigt begreb at mestre, bryde det ned i forskellige komponenter såsom genvinding af glas kan hjælpe børn forstår de flere typer af elementer, der er egnet til genbrug.

Glasflasker og krukker

Lære børn om holdbarheden af glas. Producenter kan genbruge glasflasker og krukker et uendeligt antal gange, da glasset selv aldrig mister sin styrke. For at demonstrere konceptet, at fortælle børn om beskeder i en flaske, der blev fundet på havet. For eksempel, en 2009 nyhedshistorie fra Napoli, Florida, fremhæver hvordan ottende klasse elever placeret meddelelser i glasflasker og sæt dem ud til havet. Flaskerne blev fundet på Det Forenede Kongeriges Chesil Beach fire år senere. Med virkelige liv eksempler som dette får børn dokumenterede tilfælde at bevise den varige karakter af glas.

Genbrug glas

Lære børn om hvordan genbrug glas kan spare på de ressourcer, det tager for at gøre det. Oprette en visuel støtte, såsom storstilet tegning af bunker, der sammenligner hver mængden af materiale som beskrevet på The Chevron biler hjemmeside: nemlig, at hver 2.000 lbs. af genanvendt glas sparer 1.330 lbs. af sand, 433 lbs. i soda ash, 433 lbs. af kalksten og 151 lbs. af feldspat.

Genanvendelse og energiudnyttelse

Diskutere fordelene ved genvinding ved at tale om den energi, der er gemt fra glas genanvendelse af glas. Give børn fakta såsom at en 100-watt pære kan køre i fire timer med energibesparelsen gennem genanvendelse en glasflaske. Energi fra genanvendelse en glasflaske kunne også lette en kompakt fluorescerende pære i 20 timer.

Opret din egen Genbrugscenter

Kombinere fakta om glas genbrug med den faktiske praksis ved at have børn skaber deres egne glas Genbrugscenter. Ifølge den genbrug Revolution, amerikanerne smide nok glasflasker og krukker hver måned til at fylde en skyskraber. Instruer børn til at indsamle alle de glasflasker og krukker omkring deres hjem i en måned. Kontroller, at de vaske alle glasprodukter. Når måneden er slut, Tæl hvor mange glas varer de har og vejer bunken for at vise børnene hvor hurtigt glas kan ophobes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com