Hvordan du kan genbruge batterier i Massachusetts

June 18

Hvordan du kan genbruge batterier i Massachusetts

Massachusetts giver sine beboere med forskellige muligheder for at genbruge batterier. Det er vigtigt at genbruge husstand batterier som mange former er giftige og derfor farlig at kaste ind i deponeringsanlæg. Kemikalier fra batterier kan lække ind i vandforsyningen og indgå i fødekæden. Bilbatterier er bandlyst fra Massachusetts lossepladser og forbrænding websteder af loven og derfor skal genvindes på passende steder.

Instruktioner

•Locate batterierne på dit hjem i behov for genanvendelse. Bilbatterier er anderledes end husholdningsbrug batterier og bør opbevares opretstående i en vandtæt beholder. Returnere brugt bil batteri, en Massachusetts automotive butik, der sælger batterier eller batterier Plus butik. Næsten enhver butik eller mekaniker, der sælger bilbatterier vil acceptere dem til genbrug.

•Sort husstand batterier ved at adskille engangsbrug batterier fra dem, der er genopladelige. Genopladelige batterier bør opbevares i en ikke-metal beholder, der modtager ventilation. Genopladelige batterier bør også lægges i plastposer, til at undgå utæt og blande med andre batterier.

•Opbevar knap batterier ud af rækkevidde af børn og kæledyr, da disse er meget lille og let sluges. Sted anvendes knap batterier og lithium-batterier i plastik baggies for at afvente genanvendelse. Alkaline batterier, som typisk AA eller AAA batterier kan bortskaffes i den regelmæssige skidt da de ikke længere indeholder kviksølv. Men nogle genbrugspladser kan acceptere alkaline batterier, derfor kan du ønsker at sætte disse til side til genanvendelse så godt.

•Locate den mest bekvemme Massachusetts husstand batteri genbrugsstation. Jorden 911, har en let søgemaskine tilgængelig gratis online, eller ring 1-800-8-Battery for en liste over de 400 genbrugspladser i Massachusetts. Best Buy, hæfteklammer og Radio Shack butikker som regel accepterer alle former for husstanden batterier, såsom genopladelige eller knappen batterier, og kan tage gamle mobiltelefoner så godt.

•Skabe din husstand batterier til passende genanvendelse center eller gemme. Sørg for de er sikkert gemt i plast lynlåsposer, at lækager eller kontaminering undgås. Ikke bang eller ryste posen, for at sikre, at batterierne når frem til bestemmelsesstedet sikkert.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til fysisk bringe dine batterier til en genbrugsstation eller butikken, et selskab kaldet batteri løsninger vil acceptere dem via mail via en forudbetalt kasse.
  • Alle batterier indeholder skadelige kemikalier - Sørg for at fjerne gamle batterier fra legetøj og gemme dem væk fra børn.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com