Hvordan til at anslå omkostningerne på at opbygge et dæk

06/21/2012 by admin

Tilføje et dæk på dit hus kan være et sjovt gør det selv projekt, men det kan også være ganske dyrt. Det tager ikke en stor dygtighed, men du skal være i stand til at foretage simple beregninger, flytte store stykker af tømmer og drive en sav og bore. Hvis dine dæk gonna være rejst, skal du montere støtte bjælker ned i jorden. Før du begynder, bestemme dit budget og anslå, hvor meget projektet vil koste.

Instruktioner

•Plan størrelsen af dine dæk. Den enkleste spil til at planlægge og bygge er en rektangulær dæk, der er knyttet direkte til dit hus. Men hvis du ønsker at være mere kreative, kan du bygge et dæk i næsten enhver form. Husk, at flere vinkler og kurver, jo vanskeligere bliver dækket at opbygge, og jo mere tid og penge, det vil tage.

•Indstil den omtrentlige firkantede optagelser af din dæk. Hvis du er ved at opbygge en simpel rektangulær dæk, multiplicere længden af bredden. Hvis du vil tilføje yderligere vinkler eller kurver, udvide kanter for at gøre et rektangel. De ekstra dele vil sandsynligvis ende som skrot, så ikke prøve og beregne dem som brugbar træ.

Dyrknings omkostningerne ved din pyntede tømmer. Hvis du bruger to af seksere, for eksempel finde ud af, hvor meget disse bestyrelser koste på din lokale hjem forbedring butik.

•Indstil antallet dæk stykker skal du. Brug længde og bredde af en rektangulær dæk til at foretage en tilnærmelse. Overveje længden af dækket og det træ, du køber. For eksempel, hvis du vil lave et dæk, der er 10 af 14 fod, og du kan kun få 12-fods stykker af tømmer, planlægger på 2 fødder af skrot til hvert bord. Multiplicer dette nummer af de omkostninger, du fastlagde i trin 3. Tilføj i udgifterne til støtte til tømmer til at bestemme den grundpris.

•Indstil ekstra stykker, du skal bruge. Disse omfatter trin, indbygget sæder, gelændere eller andre "extras". Pris hvert stykke og tilføje dem alle op for at bestemme din ekstra omkostninger.

•Calculate de samlede omkostninger ved at multiplicere basiskostpris gange 1,5 (for hardware og diverse omkostninger), derefter tilføje i ekstra omkostninger. Dette vil give dig med et godt estimat for udgifter til materialer. For at bestemme labor omkostninger, dobbelt de samlede omkostninger.

Tips & advarsler

  • Dette er et skøn, så dine tal ikke behøver at være helt nøjagtig.

Relaterede artikler