Oppustelige swimmingpools for børn

June 22

Oppustelige swimmingpools for børn

Oppustelige puljer kan være en stor sommeren mulighed for familier på et budget. De er ikke svært at installere og er typisk langt mindre dyre end en permanent pulje. Når det kommer til sikkerhed dog, skal du lytte forsigtighed, ligesom du ville gøre med en swimmingpool eller et organ af vand, især når børn er omkring. Consumer Product Safety Commission rapporter 250 børn yngre end 5 år gamle drukne i swimmingpools hvert år, mens 1.800 andre behandles for submersion skader. Efter grundlæggende forebyggende Råd vil sikre, at du sikkert nyde din oppustelige pool med dine børn.

Pool Set-Up

Læs alle de instruktioner, der følger med din oppustelige pool grundigt inden du begynder installationsprocessen. Hver gruppe er lavet forskelligt, afhængigt af den type eller mærke. Vælg en stor, flad plet i din værftet til opsætning af poolen. Sørg for området er gratis af pinde, sten og andre skarpe genstande, så bunden ikke rip eller rive. Når du har valgt et sted, nøje følge din oppustelige pool instruktioner. Ikke springe trin.

Følg lokale kodens krav

Kontakt din kommunale kontor før du installerer din oppustelige pool for kodens krav. Bygningsreglementer kan kræve barrierer som hegn rundt om swimmingpoolerne at beskytte unge børn. Lokal lovgivning kan være mere restriktive end statens lovgivning. Har en god forståelse af reglerne, så du ikke bliver bedt om at fjerne din pool - og så du ikke sætter nogen unge børn i fare.

Sikre den oppustelige Pool

Omgiv swimmingpoolen med et hegn, der låse. Hegn, afhængigt af hvor du bor, kan ikke være juridisk nødvendigt men er anbefalet af Consumer Product Safety Commission og American Academy of Pediatrics (AAP). Oppustelige pools typisk har skrå eller fleksible sider, hvilket gør det let for børn at hurtigt klatre i uden du ser. Et hegn, der går hele vejen rundt om poolen skærer drukne risiko i halvdelen, siger AAP.

Overvåge tid i poolen

Tilsyn med børn, når de er i, eller hvor som helst omkring din oppustelige pool. Ikke stole på, at dit barn ved, hvordan man svømme, eller at vandet er under deres skuldre. De bør ikke lades alene. Ulykker sker hurtigt, og det tager ikke en masse vand for en drukning at forekomme. Hvis din oppustelige pool har en stige, sikre eller fjerne det, når puljen ikke er i brug, så børn ikke kan invitere sig selv i vandet, når du ikke rundt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com