Hvordan til at fremkalde længe dag blomstrende planter

06/22/2012 by admin

Hvordan til at fremkalde længe dag blomstrende planter

Botanikere klassificere længe-dag blomstrende planter som planter, der kræver en mørk nat kortere end en kritisk længde til at producere deres blomster. Selv om de er traditionelt omtales som lange-dag planter, er det en kort nat, der betyder noget. Tærsklen for blomstrende varierer fra plante til plante, med nogle blomstrende når nætter er kortere end 12 timer og andre der kræver nætter kortere end 8 timer. Når du voksende planter indendørs, kan du fremkalde blomstring i længe-dag planter selv i løbet af vinteren--når dagene er for kort--ved hjælp af kunstig belysning.

Instruktioner

•Sæt din planter nær et vindue, der modtager direkte sollys i løbet af dagen.

•Se planter i morgen og aften og Bemærk gange når planterne begynder at modtage direkte sollys om morgenen og stoppe med at modtage direkte sollys om aftenen.

•Tilføj op hvor mange timer af lys planten får i løbet af en typisk dag. Trække dette fra plantens kræves dag længde, hvis du kender det, at finde hvor mange timer af supplerende belysning du har brug for at fremkalde blomstring. Hvis du ikke kender den dag længde behov for blomstring, antage det er 16 timer.

•Indstil op fluorescerende lys omkring 12 inches over dine planter. Disse give et bedre sortiment af lys farve end glødepærer og producerer også langt mindre varme, så de ikke vil brænde planterne.

•Drej på lysstofrør i slutningen af perioden sollys for antallet af timer af supplerende belysning du beregnet som nødvendigt for at fremkalde blomstring.

•Gentag den supplerende belysning dagligt indtil planterne Vis blomsterknopper. Afhængigt af typen anlæg, en lang dag kan være nok til at fremkalde blomstring eller du skal måske give uger af supplerende belysning.

Tips & advarsler

  • Ifølge University of Michigan er en anden måde at fremkalde længe-dag blomsterplanter at give 4 timers lys i den røde spektrum under midt om natten, normalt fra 10: 00 til 02: 00 i kommercielle indstillinger. Glødepærer giver rødt lys og er billigere end de fluorescerende lys, du vil bruge til at udvide dag.

Relaterede artikler