Sådan foretages fejlfinding af en tilstoppet badeværelse hane

June 22

Sådan foretages fejlfinding af en tilstoppet badeværelse hane

Et badeværelse hane træsko i et par steder og af flere grunde. Mineralforekomster kan bygge over tid og begrænse strømmen af vand til vandhanen. Der kan også være en fejl i den vand levering system, der er en del af vandhanen er VVS. Før du kalder en professionel blikkenslager og betale et gebyr, eller udskifte vandhanen, løse problemet selv. Spare nogle penge ved at tilbringe et par minutter for at diagnosticere problemet.

Instruktioner

•Mærk vandledninger under vasken til at sikre, at vand strømmer gennem dem. Det kolde vand linje bør være køligere end stuetemperatur og varmt vandlinje bør være varmere. Problemet er muligvis ikke med hanen, men med vandforsyningen i hjemmet. Kontrollere andre vandhaner i hjemmet til at fastslå, om de har vandforsyning.

•Sæt maler tape rundt om perlator i slutningen af vandhane tud og drej den mod uret ved hjælp af et par af slip-joint tænger. Den maler tape vil beskytte finish fra tangen kæber og det fjerner nemt. Kun forstå perlator og ikke slutningen af vandhane tud. Efter at fjerne perlator, renses i varmt sæbevand til at fjerne eventuelle rester og derefter installere det igen.

•Look under vasken med lommelygte hvis tilstoppe ikke var resultatet af beluftningsanordningen. Spore vandforsyning slanger fra hanen til vandledninger og sikre, at de ikke er bøjet eller snoet, som kan begrænse strømmen af vand. Glatte enten vandtilførselsslangen hvis snoet eller bøjet.

•Udskift vandforsyningen slanger med nye, hvis de har blevet internt tilstoppet. Slukke for vandforsyningen ved vride håndtag eller drejeknapper på lukkeventilerne under vasken med uret eller den vigtigste vand spærreventil for huset. Sikre ventilerne er lukket. Fjerne begge ender af hvert Vandforsyning slange ved at dreje dem mod uret med en skruenøgle. Installere nye slanger ved threading på fittings med uret i hånden. Stramme fittings med en skruenøgle. Gendanne vandforsyningen ved at dreje på vandforsyningen mod uret og Find ud af vandhanen.

•Opkald en professionel blikkenslager hvis din fejlfinding ikke var i stand til at undersøge problemet.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com