Mit badekar vandhane lækager når brusebad er på

June 25

Mit badekar vandhane lækager når brusebad er på

Hvis vand er utæt fra badekar hane, mens badet er på, er at egensindige vand berøver bruser i vandtryk. Problemet, er mens irriterende, ikke kompliceret at reparere.

Synderen

Jobbet af en bruseren omskifterventil er at lede strømmen af vand fra karret vandhane til brusebad. En lille mængde af vand dryp fra karret vandhane er normale, mens badet er på. Når diverter ventil eller en del af det, funktionssvigt, vil du have en større mængde vand, der stadig flyder fra karret vandhane i stedet for omledes til brusebad.

Forebyggelse/løsning

At fjerne den skrue, som holder ventilen på plads, og derefter erstatte gummipakskiven på diverter ventil stilk kan forhindre lækage fra karret vandhane. Du kan også blot installere en udskiftning bruseren omskifterventil.

Overvejelser

Hvis din brusebad er et håndtag, der du tænder til direkte vand til brusebad, skal du fjerne denne håndtaget for at nå omskifterventil. Være opmærksom på, at nogle gange disse håndtag er vanskelige at fjerne. Hvis ja, vil et værktøj kaldet en håndtag aftrækker gøre at fjerne en korroderede håndtag lettere.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com