Hvordan fortæller jeg om min citron træ er død?

June 25

Hvordan fortæller jeg om min citron træ er død?

Citrontræer (Citrus limon) nyde en solrig placering i en frugtbar, godt afdrypning jord i regioner, hvor frosten og fryser ikke forekommer. Så længe rødderne, stammen eller en gren forbliver i live på træet, kan det stadig resprout og fortsætte med at vokse.

Funktioner

En levende citron træ vil vise oval stedsegrønne blade året rundt. Levende grene med sap flyder inden for vil flex blidt og snap ikke. Ridser i barken på grene eller trunk til 1/16-inch deep til 1/8-tommer dyb afslører en grønne, fugtige lag på citrontræer, der stadig er i lever. Døde bark krymper stramt og revner.

Dødsårsager

Udvidet temperaturer under 25 grader Fahrenheit forårsage blad drop, gren dieback og endda kufferten og roden død. Alt for tør jord fører til at plante død som kan et vilkårligt antal af insekter og svampesygdomme, især når jorden er for våd eller langsom-drænet.

Overvejelser

Symptomer på en svigtende citron træ omfatter blad drop, abort af blomster og shriveling af frugter. Mens nogle gren dieback er almindelige på ældre træer, store gren eller baldakin sektioner hurtigt defoliating og døende tyder på en større kulturel eller sygdom problem. Efter vinterens kulde, vente seks måneder indtil efter midsommer man udtaler træet helt død, hvis ingen genvækst vises.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com