Hvordan til at befrugte banan træer

June 28

Hvordan til at befrugte banan træer

En banan træ er følsomme; Det kræver et bestemt miljø at vokse sunde og stærke. Er bananer også sund foderautomater, og kræver en masse næringsstoffer for at bære sød frugt. For at hjælpe træet langs, vil du betale særlig opmærksomhed til befrugtning. Hvordan du befrugte en banan træ vil variere baseret på pH i jorden. Befrugtning varierer også som sæsonen ændringer.

Instruktioner

•Find pH-niveau i jorden. Placer en jordprøve i kit reagensglas og anvende inkluderet løsning. Matche farven på jord og opløsning til farve diagrammet til finde ud af pH-niveau.

•Opret en vanding tidsplan for banan træ. Hyppigheden af vanding afhænger af jorden, og afhængigt af gødning du vælger befrugtning tidsplan kan afhænge af den vanding tidsplan. Forvent at vand banan træ langsomt og dybt hver to til tre dage i de varmere måneder. I vintermånederne vanding skåret tilbage til en gang hver to til fire uger. Holde din tommelfinger 1/2 tommer i jorden om morgenen efter vanding. Hvis din tommelfinger er tør, vand banan træ igen. Hvis din tommelfinger ikke er tør, undgå vanding indtil jorden er tør til en 1/2-inch dybde.

•Tilføj a enten afbalanceret gødning eller high-kvælstof gødning til jorden. Afbalanceret gødning indeholder alle de mikro og sekundære næringsstoffer, der kræves til at vokse en sund plante. Høj-nitrogen indeholder en større mængde kvælstof. Tilføje en afbalanceret gødning til jorden i små doser, hver gang du vand banan træ. Tilføje high-kvælstof gødning til jorden, når en måned under den voksende sæson i fuld doser. Læs gødning Kørselsvejledning til det nøjagtige beløb at anvende på anlægget.

•Klippe tilbage på high-kvælstofgødning, hvis du vælger denne indstilling, når plante blomster. Skifte til en gødning, der er høj i kalium. Hvis jorden er mere alkalinitet eller har en pH-værdi på 6,0 eller under, stoppe befrugtende planten, når blomsterne vises. Fortsatte befrugtning kan forårsage frugt at vende sort.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com