Hvordan at rengøre en italienske militære overskud uld tæppe

July 4

Hvordan at rengøre en italienske militære overskud uld tæppe

Rengøring en italienske militære overskud uld tæppe er et nødvendigt og rettidig procedure, men det værd for den kvalitet og varme giver disse tæpper. Kaste en på din seng eller holde en på sofaen, og du vil være i stand til at sænke termostaten om vinteren. Disse tæpper er 100% uld, mere end 6 lbs. i vægt og måle lidt over 7 fod af 5 fod i højden. De er grålig-brun i farven med en stribe ned i midten. Selv om 100 procent uld er en renses materiale, tæppet kan blive vasket derhjemme, hvis du gør det ordentligt.

Instruktioner

•Indstil om du har købt en brugt uld tæppe eller et nyt. Mange militære overskud produkter anvendes, og hvis dette er tilfældet, så dit tæppe vil er blevet gemt med militær-størrelse møl bolde, der har en meget stærk lugt. Tage pakken uden for at åbne den. Hænge tæppe på en tørresnor i 48 timer for at slippe af med de fleste af mothball lugt.

•Brush din italienske militære uld tæppe grundigt med en stiv børste til at fjerne støv eller snavs partikler. Hvis dit tæppe bruges, når det er grundigt børstet pre-omgås nogen pletter med en uld-safe pletten før treater.

•Tag din uld tæppe til et vaskeri. De fleste hjem vaskemaskiner er ikke stort nok til sikkert rumme en militær uld tæppe på grund af dens tykkelse og samlede størrelse. Fylde vaskemaskinen med koldt vand kun. Sat i en mild sæbe, der er egnet til vask af hænder.

•Soak dit tæppe i Skive til 20 minutter før du tænder maskinen tilbage på. Drej maskinen på blide cyklus og lad det spinde i et til to minutter. På det tidspunkt stopper cyklussen og go for at skyl, lade det slut herfra.

•Tumble-tør din italienske militære uld tæppe i tørretumbler med ingen varme. Kun sætte en enkelt tørretumbler ark med tæppe, som mere kan give tæppet en ru belægning. Det kan tage flere dryings før tæppe er gjort, så vælger for at køre det gennem tørretumbleren én gang, så lad det færdig med tørring uden for. Hvis du gør dette, derefter drapere det over en struktur som et hegn, eller tre tørresnore snoet sammen så de kan håndtere vægten.

Tips & advarsler

  • Du kan altid have en uld tæppe renses professionelt hvis du er utilpas med gør det selv.
  • Der kan være nogle krympning, hvis dit tæppe er nye.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com