Elektriske metode til optøning rør

July 5

Elektriske metode til optøning rør

Koldt vejr kan oprette frosne blokeringer i vandforsyning rør, hvis de ikke er tilstrækkeligt isoleret, fører til byger og omfattende skader. Selvom mange boligejere forsøger at afhjælpe blokeringen med en stærk varmekilde såsom en propan torch, kan den pludselige anvendelse af varme brast rør og skabe et større problem. Den bedste måde at fjerne alle frosne blokeringer er med en elektrisk hår tørrere, opvarmning tape eller varme lampe.

Find afsnittet frosne rør

Den første opgave er at finde den frosne blokering i vandledningen. Slå alle vandhaner i hjemmet, en ad gangen for at se, om der er nogen vandflow. Hvis strømmen er formindsket, eller hvis der er nogen vand overhovedet, chancer er, er der en frossen blokering et eller andet sted i linjen (dette er især tilfældet, hvis vandledning har ingen isolering). Hvor det er muligt, opstille jeres hænder langs vandforsyning rør til at finde en sektion, der er koldere end de andre dele af den rørledningen. Markere rør på hver side af den koldere del med en tusch eller tape, så det er senere let fundet.

Hår tørrere

Hår tørretumblere er som regel de første valg, fordi de fleste hjem har mindst ét, og de er nemme at bruge. Køre en forlængerledning fra den nærmeste stikkontakt og stik i en tørretumbler. Drej tørrere til sin højeste varme indstilling, og køre strømmen af varm luft frem og tilbage over den frosne rør sektion. Være parat til at gøre dette i ca 20 minutter, for at fj vandledningen.

Opvarmning Tape

Opvarmning tape har elektriske ledninger langs dens længde, at varme op, opvarmning af røroverfladen. Wrap båndet i en spiraled coil form omkring afsnittet frosne rør med spiraler 3 inches eller mindre fra hinanden. Wrap nogle elektriske isoleringstape omkring hver ende af røret og opvarmning tape, for at holde det på plads. Stik en forlængerledning i slutningen af båndet, og tillade to timer eller mere for tape til fri rør af blokeringen.

Varme lampe

En varme lampe kan også tø røret over en længere periode, normalt to timer eller mere. Placer lampen ca 4 fødder fra afsnittet frosne rør, og Tilslut den til en forlængerledning. Tænd lampen og placere dens varme flow i retning af røret. Sørg for der er ingen brændbare genstande, sådan et papir i sti lampens varme flow.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com