Hvordan man laver en Luffa skrubber

July 9

Hvordan man laver en Luffa skrubber

Luffa scrubbere er dyre, fordi de er meget nyttige til eksfolierende hud, groft skrubbe Køkkengrej, der ikke kan tåle ståluld, forsigtigt vask grøntsager og mange anvendelser i mellem. Med nogle snavs, solskin, vand og luffa frø, kan du også dyrke disse frugter og oprette din egen luffa scrubbere.

Instruktioner

Hvordan man laver en Luffa skrubber

•Indstil hvad haven område du bor i (Se resources). Zonerne bygger på sidste forår frost dato. Det er vigtigt at vide, fordi luffa gerne vokse i varmt vejr og har en lang vækstsæson. Vel vidende din zone vil hjælpe dig finde ud af ved at plante luffa frø.

Forpakket dine frø. Se online eller granske frø kataloger (Se ressourcer). Luffa er en squash og kan også staves som loofa. Sørg for at købe dine frø i vinteren, så du kan soen derefter direkte i jorden, lige efter den sidste frost i dit område.

•Forbered din have. Hvis du ikke har en, skal du forberede et område udelukkende til frø. Dette kan være i bunden af et hegn, i midten af din græsplæne, ved siden af dit hus, osv. Hvis din vækstsæson er kort, kan du starte din frø indendørs en måned før den sidste frost tidspunkt. Dette vil give dit squash en god forspring på sæsonen.

• Giv dem plads til at vokse. Luffa squash er vinstokke og gerne klatre, så giv dem støtte. Dette kan være så simpelt som at sætte et espalier i nærheden, smide nogle indsatserne i jorden med streng på tværs af dem for dem at vokse, eller lade dem forcere et hegn.

•Luffa har brug for varme vejr til at vokse og sætte frugt. Hvis det begynder at blive koldt i dit område, kaste et lys tæppe over dem om natten og fjerne om morgenen, da den bliver varm. Dette vil forlænge vækstsæsonen din squash.

•Recover squash fra vin når den vinblade og luffa har slået brun. Dette er normalt efter den første frost har dræbt vin. Lad luffa sidde på vinstokken for så længe de ophold op, så de tørre i solen. Hvis du skal samle dem tidligere, lad dem i en flad plet i solen.

•Break off blomst slutningen og omrystes indtil frø falder. Gemme frø til genbeplantning.

•Tag huden. Huden på din tørrede luffa vil være meget svært. Blød luffas i varmt vand i en halv time og derefter skrælle huden til at afsløre svamp nedenunder. Din luffa vil ikke se uberørt og hvid som du kan se i en butik.

•Soak af luffa squash i vand blandet med lidt blegemiddel eller brintoverilte. Dette vil lette farven på din svampe og slippe af med eventuelle mug, der kan være på svampen, selv. Ikke alle ønsker deres loofa gennemblødt i kemikalier, så dette trin er valgfrit.

•Indstil dit luffa ud til tørre et par dage. Pretty snart har du luffa squash klar til brug for uanset skrubber formål du ønsker. Du kan skære det i kortere længder til brugervenlighed.

Tips & advarsler

  • Luffa squash kan også spises, når de er små og mørt. De har en kedelig smag svarende til aubergine, der tager på uanset andre varianter, det er kogt med.
  • Luffa kan være kræsen--de har brug for den rigtige mængde af tid og varmt vejr. Undertiden frø kan ikke altid tage, så holde prøver og til sidst får du den rette kombination af vejr og held.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com