DIY tømmer støttemure

October 22

Kuperet yards behøver ikke at være ubrugelig tiltraengte forskoennelser. Placer en støttemur i bunden af hældning og back-Fyld området bag det at gøre det til en seng eller gårdhave gårdhave. Bruge tømmer i støttemur give væggen en naturlig, friluftsmenneske look. Købe trykimprægneret tømmer lavet specielt til jorden kontakt. Disse tømmer kan vare til 40 år, hvis du bygger støttemur korrekt.

Instruktioner

•Pound en pæl i jorden for at markere ene ende af støttemurs forreste kant. Flyt ned et par fødder og pund i en anden indsats. Bruge en laser niveau for at gøre stakes lige overfor hinanden. Fortsætte med at pund indsatserne i jorden hver 2 til 3 fødder indtil du når den modsatte ende hjørne. Pund en aktiepost i dette hjørne.

•Dig en grøft ved hjælp af indsatserne som en guide. Gøre grøft 12 inches dyb og 16 inches lang. Foretage målinger med jævne mellemrum for at sikre den rende bredde og dybde forbliver selv ned hele renden.

•Tamp den rende bunden med en hånd tamper. Lægge en plan i renden for at sikre det ikke hældning. Tilføje jord tilbage til nogen lave områder og tamp dem igen.

•Fyld grøft med en 6-tommer lag af grus. Glat den grus overflade med en metal haven rake. Bruge hånd tamper til tamp grus. Lægge en plan på grus. Tilføje grus til enhver lav områder og tamp dem.

•Measure den rende længde. Overføre denne måling til tømmer. Generelt, folk bruger 8-foot tømmeret, fordi de er mere håndterbar. Så, hvis støttemur bliver 21 fod lang, skal du to fuld længde tømmer og en 5-mund træ for hvert niveau. Bruge en rundsav til at skære de nødvendige tømmer kortere. Male de afskårne ender med et træ konserveringsmiddel.

•Drill 1/2-inch huller gennem tømmer til det første niveau. Holde slutningen huller omkring 8 inches i fra enten ende og center en tredje hul.

•Indstil den første tømmer i renden. Skubbe den forreste kant tæt mod indsatserne. Placere et niveau på træ. Hvis du har været omhyggelig med at gøre jord og grus som niveau som muligt, bør tømmeret niveau. Lægge en skrot 2 x 4 bord på det træ lave ende og ramte bestyrelsen med en hammer til niveau træ, hvis det er nødvendigt. Læg de resterende tømmer i renden og niveau dem.

•Klippe 3-fods længder af 1/2-tommer armeringsjern, ved hjælp af en nedstryger. Indsætte et armeringsjern stykke i hver boret hul og pund spil ned indtil toppen er flugter med den timber top.

•Lay det andet lag timbers oven på det første lag. Forskyde de tømmer møde leddene. Gøre dette ved at starte det afskårne træ på den modsatte ende af det første lag opskåret træ. Hvis du ikke har en opskåret træ i det første lag, skære et træ i to og læg en halv tømmer på hver ende til at forskyde møde leddene. Sikre tømmer på plads med pres-behandlet-træ skruer hver 8 inches.

•Lay landskab stof i grøft bag tømmer på vej op ad skråningen. Lægge en 4-tommer perforerede rør bag støttemurs første to niveauer, på toppen af stoffet. Sørg for en af de rørender streamens væggen så det dræner vand væk. Dække rør med mere grus og fold stoffet over røret.

•Build op træ støttemur to flere niveauer. Hvis du går højere end fire niveauer, skal du bruge deadmen til at hjælpe med at stabilisere væggen. For at gøre en deadmen, skar en tømmer til 2 fod lang og et andet træ til 4 fod lange. Placere 2-foot tømmeret oven på 4-foot tømmeret til at danne en T. skrue de to stykker sammen med trykimprægneret træ skruer. Opfyldning området bag støttemur med jord. Center deadmen bag støttemur med den nederste kant af "T" linet op med støttemurs front. Niveau for deadmen og fastgøre den til støttemur med trykimprægneret træ skruer. Fortsætte med at opbygge støttemur.

•Drill 1/2-inch huller gennem den deadmen kryds tømmer. Placere et hul i hver ende. Skære 1/2-tommer armeringsjern 24 inches lang. Hammer armeringsjern i deadmen, indtil de flugter med den træ overflade.

•Back-fyld bag tømmer støttemur indtil overfladen er lig med eller lidt lavere end støttemurs højde. Du kan bruge en haveslange til at fugtes jorden, forårsager sig hen til sammentrængt. Tilføj mere jord som nødvendigt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com