Sten kantning i et landskab

July 12

Bortset fra de æstetiske appel af værfter og haver med konkrete dispositioner mellem græs, fortov og haven senge, landskab kantning også beskytter planter mod skader og holder fortovet materialer ud din plæne. Landskab kantning kan være lavet af mursten, sten, hældes beton, plastfolie eller metal trim, men natursten giver de billigste kantning materialer.

Fordele

Ud over at være lav eller ingen omkostninger i forhold til beton, mursten og blok, er sten kantning også meget holdbare. I virkeligheden, sten kantning kan tåle mere kontakt med græsplæne udstyr end plast og metal kantning, buler og deformeres nemt.

Proces

Hvis du vil installere sten kantning, skal husejere starte ved udgravning en grøft i det valgte område. Bunden af renden skal derefter jævnet med jorden og komprimeret før et lag af grus er anvendt, jævnet med jorden og komprimeres. Sten er derefter sat på plads på toppen af laget grus til at oprette en grænse mellem haven senge, fortov og græstørv.

Funktioner

Sten kantning er tilgængelig i en bred vifte af naturlige farver, fra gul-tans til blå-grå og hver farve mellem. Sten også er meget nemt at male i en eller flere farver, hvis naturlige toner ikke passer landskabsdesign.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com